Χαροκαμένη μάνα: ‘Εχασε την κόρη της και τώρα μάχεται να σώσει τον γιο της

Την τραγική ιστορία ζωής της κ. Χαρίκλειας Παύλου από το Κολόσσι δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», με απώτερο στόχο να συμβάλλουμε όλοι και να την βοηθήσουμε!

Η γυναίκα έχασε πριν από μερικά χρόνια την κόρη της, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, σε ηλικία 23 ετών. Τώρα δίνει μάχη για να σώσει τον 28χρονο γιο της, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια κληρονομική ασθένεια, την μεγαλοκεφαλία, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει υποτροπιάσει

Στα τέλη Ιουλίου το παλικάρι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία επειδή είναι εξαιρετικά σοβαρή πρέπει να λάβει χώρα στο Κέντρο Γενετικής στο Λονδίνο, όπου έτσι κι αλλιώς πηγαινοέρχονται το τελευταίο διάστημα, με την βοήθεια και του κράτους.

Για το ταξίδι του γιου της, που πραγματοποιήθηκε πριν 4 εβδομάδες, με σκοπό να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, χρειάστηκε να εξασφαλίσει μόνη της τα χρήματα που χρειάζονταν, με την συνδρομή οργανωμένων φορέων και της παροικίας.

Για το επικείμενο ταξίδι που θα πρέπει να γίνει στα τέλη Ιουλίου, όμως, στο οποίο η κα. Χαρίκλεια θα πρέπει να είναι κοντά στο παιδί της, χρήματα δεν υπάρχουν.

Η γυναίκα αποτάθηκε στο Υπ. Εσωτερικών για να της χορηγηθεί άδεια για διεξαγωγή εράνου από τις 2 Ιουλίου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2019. Το ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί και για έξοδα θεραπείας του 28χρονου γιου της.

Οι λογαριασμοί σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» είναι:

Ελληνική Τράπεζα: 2083250-6

Τράπεζα Κύπρου:  357024981695

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 97652763