«Βραδιές Πέμπτης με φόντο την Αλυκή»: Εναλλακτικές καλοκαιρινές αποδράσεις στο Ακρωτήρι όλο τον Ιούνιο

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) της Κοινότητας Ακρωτηρίου, το οποίο αποτελεί τμήμα του Κρατικού Δικτύου Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (Παιδαγωγικό Ινστιτούτο), στο πλαίσιο των ποικίλων δημιουργικών περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει, τις δράσεις «Βραδιές Πέμπτης με φόντο την Αλυκή» επιδιώκοντας να παρέχει την ευκαιρία στο σύνολο της κοινωνίας των πολιτών να γνωρίσει τον υγροβιότοπο Ακρωτηρίου, οργανώνει μια σειρά περιβαλλοντικών καλοκαιρινών περιβαλλοντικών αποδράσεων για τον μήνα Ιούνιο.

Κάθε Πέμπτη και για όλο το μήνα Ιούνιο από τις 6:00μμ – 8:00μμ, το ΚΠΕ της Κοινότητας Ακρωτηρίου θα είναι ανοικτό σε οικογένειες, νέους και στο κοινό γενικότερα, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να ασχοληθούν με μοναδικές εκπαιδευτικές, δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σχετικές με το περιβάλλον της περιοχής.

Τα προγράμματα θα διεξαχθούν από το προσωπικό του ΚΠΕ και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που θα προσφερθούν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του ΚΠΕ της Κοινότητας Ακρωτηρίου, στο τηλ. 25826562.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατώντας εδώ 

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης Ακρωτηρίου,

4640, κοινότητα Ακρωτηρίου