Τζένιφερ Λόπεζ: Έκανε ντουέτο με την 14χρονη κόρη της – Πώς την σύστησε στο κοινό (video)

Ντουέτο με την κόρη της έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ, ανεβάζοντάς την στη σκηνή και ερμηνεύοντας μαζί ένα κομμάτι. Αίσθηση όμως προκάλεσε το γεγονός ότι αναφερόταν σε εκείνη με αντωνυμίες ουδέτερου φύλου («they», «them»). Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε στο Blue Diamond Gala του ιδρύματος Los Angeles Dodgers την Πέμπτη και κάποια στιγμή παρουσίασε τον ξεχωριστό καλεσμένο της χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες αυτοί/αυτά. Πώς σύστησε η Τζένιφερ Λόπεζ την κόρη της «Η τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο όπως αυτό (εννοώντας το ημίχρονο του SuperBowl) και τους ζητάω συνέχεια να τραγουδήσουν μαζί μου και δεν το κάνουν. Οπότε αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι. Είναι κλεισμένοι. Και ακριβοί», αστειεύτηκε. «Μου κοστίζουν πολλά σε κάθε εμφάνιση. Αλλά αξίζουν κάθε δεκάρα, γιατί είναι το αγαπημένο μου ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε, αν μου επιτρέπετε», είπε η Τζένιφερ Λόπερ ενώ κάλεσε στη σκηνή τον σύντροφό της. Και τότε εμφανίστηκε η 14χρονη κόρη της Έμε, η οποία φορούσε μια φούξια φαρδιά βερμούδα και ασορτί πουκάμισο, ροζ κάλτσες, μαύρα μποτάκια και μαύρο καπέλο. Η Έμε κρατούσε ένα μικρόφωνο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, καθώς ξεκίνησε μαζί με τη διάσημη μητέρα της την ερμηνεία του τραγουδιού «Α Thousand Years» της Κριστίνα Πέρι, για την ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, τους άστεγους και τα θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης στο Λος Άντζελες. Ένα βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok ο χρήστης Christina the Supermom έχει προβληθεί πάνω από 50.000 φορές. Και οι θαυμαστές επαίνεσαν την Τζένιφερ Λόπεζ για τον τρόπο που αποκαλούσε την κόρη της με τις ουδέτερες αντωνυμίες.

Ντουέτο με την κόρη της έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ, ανεβάζοντάς την στη σκηνή και ερμηνεύοντας μαζί ένα κομμάτι. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν το γεγονός ότι αναφερόταν σε εκείνη με αντωνυμίες ουδέτερου φύλου («they», «them»).

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε στο Blue Diamond Gala του ιδρύματος Los Angeles Dodgers την Πέμπτη και κάποια στιγμή παρουσίασε τον ξεχωριστό καλεσμένο της χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες αυτοί/αυτά.

«Η τελευταία φορά που εμφανιστήκαμε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο στάδιο όπως αυτό (εννοώντας το ημίχρονο του SuperBowl) και τους ζητάω συνέχεια να τραγουδήσουν μαζί μου και δεν το κάνουν. Οπότε αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Είναι πολύ, πολύ απασχολημένοι. Είναι κλεισμένοι. Και ακριβοί», αστειεύτηκε.


«Μου κοστίζουν πολλά σε κάθε εμφάνιση. Αλλά αξίζουν κάθε δεκάρα, γιατί είναι το αγαπημένο μου ντουέτο όλων των εποχών. Οπότε, αν μου επιτρέπετε», είπε η Τζένιφερ Λόπερ ενώ κάλεσε στη σκηνή τον σύντροφό της.

Και τότε εμφανίστηκε η 14χρονη κόρη της Έμε, η οποία φορούσε μια φούξια φαρδιά βερμούδα και ασορτί πουκάμισο, ροζ κάλτσες, μαύρα μποτάκια και μαύρο καπέλο.

Η Έμε κρατούσε ένα μικρόφωνο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, καθώς ξεκίνησε μαζί με τη διάσημη μητέρα της την ερμηνεία του τραγουδιού «Α Thousand Years» της Κριστίνα Πέρι, για την ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, τους άστεγους και τα θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης στο Λος Άντζελες.

Ένα βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok ο χρήστης Christina the Supermom έχει προβληθεί πάνω από 50.000 φορές. Και οι θαυμαστές επαίνεσαν την Τζένιφερ Λόπεζ για τον τρόπο που αποκαλούσε την κόρη της με τις ουδέτερες αντωνυμίες.

@christinathesupermom Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance ♬ original sound – ChristinaTheSupermom

«Χειροκροτήστε το μωρό μου», φώναξε η Τζένιφερ Λόπεζ στο τέλος της ερμηνείας του τραγουδιού τους, με έναν θαυμαστή να σχολιάζει: «Ωωω, η JLo σέβεται τις αντωνυμίες», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Οι καλύτεροι γονείς αγαπούν και υποστηρίζουν τα παιδιά τους –εμπρός JLo και Έμε».

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Άφησαν το τριών μηνών μωρό τους και πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο

Παιδιά, ελάτε να ταξιδέψουμε με τους παιδικούς ήρωες

Λεμεσός: Μητέρα και κόρη στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση ροτβάιλερ