Τρεις συναρπαστικές οικογενειακές ταινίες έρχονται μέσα στο καλοκαίρι στους κινηματογράφους

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του κινηματογράφου και τι καλύτερο από το να πάρετε τα παιδιά σας και να δείτε μία ταινία μαζί.

Αυτό το καλοκαίρι τρεις απολαυστικές ταινίες κάνουν πρεμιέρα μέσα στους επόμενους μήνες και είναι μία καλή ευκαιρία για ποπ κορν και σινεμά.

Minions: The Rise of Gru

Στη νέα αυτή ταινία θα γυρίσουμε για λίγο πίσω τον χρόνο και θα βρεθούμε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70 για να γνωρίσουμε τον 12χρονο Gru που μεγαλώνει στα προάστια.

Οπαδός του γκρουπ supervillain και γνωστός ως Vicious 6, ο Gru εκπονεί ένα σχέδιο με στόχο να γίνει μέλος της ομάδας – όσο πιο κακός τόσο πιο εύκολη η συμμετοχή σου. Έτσι κάπως θα γνωρίσουμε την πρώτη του γνωριμία με τα Minions.

Σκηνοθεσία Kyle Balda

Αναμένεται στις 2 Ιουλίου 2021

Δείτε το τρέιλερ

Jungle Cruise

Γεμάτη με όλα εκείνα τα συστατικά μιας συναρπαστικής οικογενειακής ταινίας το Jungle Cruise θα μας παρασύρει σε ένα επικίνδυνο ταξίδι αναζήτησης του Δέντρου της Ζωής που σύμφωνα με τον μύθο έχει θεραπευτικές ικανότητες. Οδηγοί μας η Έμιλυ Μπλαντ και ο Ντουέιν Τζόνσον.

Σκηνοθεσία: Jaume Collet-Serra

Η ταινία αναμένεται στις 30/07

Δείτε το τρέιλερ:

Hotel Transylvania 4

Θα αναλάβει τελικά η Μέιβις την οικογενειακή επιχείρηση; Όλοι οι λάτρεις της ταινίας Ξενοδοχείο για τέρατα (Hotel Transylvania) θα ενθουσιαστούν με την ανακοίνωση της άφιξής της τέταρτης ταινίας το καλοκαίρι υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Ταρτακόβσκι.

Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky

Η ταινία αναμένεται στις 06/08

Δείτε το τρέιλερ: