«Το Μωρό Θαύμα και το ταξίδι του»: Ένα δωρεάν βιβλίο – οδηγός για τους γονείς με προωράκια

«Το Μωρό Θαύμα και το ταξίδι του»: Ένα δωρεάν βιβλίο - οδηγός για τους γονείς με προωράκια

Δωρεάν σε έντυπη μορφή διατίθεται το βιβλίο/οδηγός «Το Μωρό Θαύμα και το ταξίδι του», το οποίο ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» προσφέρει με πολλή αγάπη σε όλους τους γονείς που τα μωρά τους νοσηλεύονται στη ΜΕΝΝ.

Το βιβλίο θα το βρείτε στον προθάλαμο της ΜΕΝΝ του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία, ενώ μπορείτε επίσης, να το ζητήσετε από τον γιατρό που είναι υπεύθυνος για το μωρό σας.

Το βιβλίο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο με όλα όσα οι γονείς χρειάζονται να γνωρίζουν για το ταξίδι του μωρού τους από τη ΜΕΝΝ μέχρι και την άφιξή του στο σπίτι. Θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για θέματα που αφορούν την προωρότητα, τη ΜΕΝΝ, το εξειδικευμένο προσωπικό της Μονάδας, τα προβλήματα υγείας του νεογνού, ιατρικές ορολογίες, τα συναισθήματα που μπορεί να νοιώθουν οι γονείς, όπως επίσης και επιστημονικές οδηγίες.

Πέραν της έντυπης μορφής, το βιβλίο/οδηγός διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Μπορείτε να το «κατεβάσετε» ή να το διαβάσετε μέσω της ιστοσελίδα www.morathavmata.com.

Για εύκολη πρόσβαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το QR code που βρίσκεται στο σελιδοδείκτη μέσα στο βιβλίο.

Όπως υπενθυμίζει ο Σύνδεσμος, το βιβλίο αυτό σε καμιά περίπτωση δεν υποκαθιστά τους γιατρούς και το προσωπικό της ΜΕΝΝ. Αν ανησυχείτε για κάτι, να μη διστάζετε να μιλάτε με τον γιατρό που είναι υπεύθυνος για το μωρό σας.

Διαβάστε επίσης:

«Μπαμπά, δεν θέλω να πεθάνω»: Συγκλονίζει 8χρονος που δέχθηκε επίθεση καρχαριών

Έκκληση για βοήθεια: Νεαρό ζευγάρι με νεογέννητο χρειάζεται γάλα και πάνες

Προσοχή! Επικίνδυνα ρούχα, παιχνίδια και κρεβατάκια στην αγορά (εικόνες)