Το κοριτσάκι που δεχόταν bullying για τα κόκκινα μαλλιά του γράφει ιστορία ως Μις Αγγλία (εικόνες)

Το κοριτσάκι που δεχόταν bullying για τα κόκκινα μαλλιά του γράφει ιστορία ως Μις Αγγλία

Όταν ήταν στο γυμνάσιο δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της για τα φυσικά κόκκινα μαλλιά της. Σήμερα είναι 26 ετών, μηχανικός αεροσκαφών και κατέκτησε το στέμμα της «Μις Αγγλία 2022», επικρατώντας ανάμεσα σε 30 καλλπονές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό στο Μπερμιγχαμ.

Η Jessica Ashley Gagen, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό για τη «Μις Κόσμος»- είχε να αντιμετωπίσει αρκετά ζητήματα στο σχολείο, καθώς της πετούσαν διάφορα πράγματα στο κεφάλι, ενώ αναγκαζόταν να πηγαίνει να τρώει στις τουαλέτες, προκειμένου να ξεφύγει από την κακομεταχείριση.

Λόγω αυτής της βάρβαρης συμπεριφοράς από τους συμμαθητές της, η αυτοπεποίθησή της κατακερματίστηκε. Ωστόσο, την ανέκτησε, ως φοιτήτρια, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων.

Έγραψε ιστορία και στελνει μηνυμα δυναμησ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @pageants.uk

Η Τζέσικα συμμετείχε σε πασαρέλες διεθνώς, γεγονός που την έκανε να αφήσει πίσω της ολοκληρωτικά το τραύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς των συμμαθητών της.

Σήμερα, φρόντισε να τους αποστομώσει, καθώς κέρδισε τον τίτλο της Μις Αγγλία 2022 στον μεγάλο τελικό που έλαβε χώρα στο Μπέρμιγχαμ, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη φυσική κοκκινομάλλα που παίρνει το στέμμα στα χρονικά του διαγωνισμού.

Η Τζέσικα, η οποία τελειώνει το μάστερ της ως μηχανικός αεροσκαφών στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, δήλωσε πως ήταν περισσότερο αποφασισμένη από ποτέ να κερδίσει.

Αυτό που πιστεύει, ότι είναι πολύ σημαντικό είναι να μάθει ο κόσμος τι αντιμετωπίζουν τα κοκκινομάλλικα παιδιά στο σχολείο και να τα ενθαρρύνει όσα μπορεί να βιώνουν ό,τι κι η ίδια.

«Ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη σε καθημερινή βάση, και ενώ δεν πιστεύω πως τα παιδιά έχουν κακή ψυχή, ωστόσο μερικές φορές γίνονται πολύ σκληρά. Συνήθιζα να με παίρνει από κάτω, όμως, τώρα είμαι αποφασισμένει να δείξω σε αυτά τα παιδιά, ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα», λέει η 26χρονη Μις Αγγλία.

Διαβάστε επίσης:

Έπειτα από 2 χρόνια στο νοσοκομείο πήγε για πρώτη φορά στο σπίτι και στα αδέλφια του!

Συγκινεί η μαμά που «ξόρκισε»την κατάθλιψη χορεύοντας με τα παιδιά της (video)

Έκκληση για βοήθεια: Μαμά μονογενέας με μωρό 10 μηνών χρειάζεται έπιπλα και τρόφιμα