Θύελλα αντιδράσεων για τη Σαρλίζ Θερόν: «Γιατί αφήνει το γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι;»

Το περασμένο καλοκαίρι το διαδίκτυο «πήρε φωτιά» όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του υιοθετημένου γιου της Σαρλίζ Θερόν ντυμένου με κοριτσίστικα ρούχα. Έπειτα, ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες του μικρού Τζάκσον με τούλινες φούστες, ροζ μποτάκια και μακριές κοτσίδες.

Τον προηγούμενο μήνα η οικογένεια εθεάθη στο Μεξικό, με τον 6χρονο Τζάκσον να φοράει κολιέ με ροζ χάντρες. Η διάσημη ηθοποιός έχει δεχθεί έντονη κριτική επειδή αφήνει το γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι: «Τι είδους γονιός κάνει αυτά τα πράγματα στο παιδί του; Γιατί να υιοθετήσεις αυτό το παιδάκι και μετά να το εξευτελίζεις;», είναι μερικά από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν άλλοι γονείς που επαινούν τη Σαρλίζ Θερόν επειδή αφήνει το γιο της να εκφραστεί. Η μητέρα ενός συμμαθητή του Τζάκσον στο τάε-κβο-ντο αναφέρει ότι η ηθοποιός συχνά ερχόταν για να βοηθήσει το 3χρονο τότε αγοράκι να συγκεντρωθεί: «Είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι, αλλά σίγουρα ταραξίας. Δεν καθόταν ήσυχος κι εκείνη ήταν αυστηρή μαζί του, λέγοντάς του να προσέχει και να μη μιλάει. Τώρα, του επιτρέπει να φοράει αυτά που θέλει να φοράει».