Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο 23 Αυγούστου στα Λατσιά με θύμα έναν 24χρονο νεαρό και τραυματία μια 30χρονη έγκυο γυναίκα.
Η κηδεία του Bruk Mark Χριστοδούλου, που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο αυτό τροχαίο, θα γίνει σήμερα στις 14:00 στο ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Εγκωμή.

Η έκκληση της οικογένειας
Η οικογένεια του άτυχου νεαρού επιθυμεί αντί για στεφάνια στη μνήμη του άτυχου νεαρού να γίνουν εισφορές για την αγένννητη κόρη του 24χρονου.
Πορεία από τουε φίλους του
Την ίδια στιγμή φίλοι του άτυχου 24χρονου, όπως αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πραγματοποιήσουν πορεία στη μνήμη του.
Το τελευταίο μήνυμα του 24χρονου για την κόρη του
Σε συνομιλία που είχε με φίλο του ο Bruk Mark Χριστοδούλου, είχε γράψει πως όταν θα γεννηθεί η κόρη του δεν θα ξαναέπιανε την μηχανή στα χέρια του. Το μήνυμα με τον φίλο του:










