Τα ταξίδια σου φέτος θα έχουν χρώμα μεταλλικό και… οικολογικό

Λαμπερά υφάσματα, μεταλλικά εφέ, καρό puffers, αντιπαραθέσεις υλικών και διαστάσεων: οι σύγχρονοι πρωτοπόροι ενδιαφέρονται για τη μόδα, αλλά και για το ταξίδι τους, είτε προσωπικό είτε γεωγραφικό.

Η συλλογή της Napapijri για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 στηρίζει μοναδικά ένα future-positive χαρακτήρα μέσα από τη street και την casual ένδυση, συνδυάζοντας μίνιμαλ σιλουέτες και ασυμβίβαστα σχέδια, κομψότητα και αστείρευτη έμπνευση.

Ιαπωνική παράδοση, σχέδια από την έρημο της Νεβάδα και χρώματα Καραϊβικής

Από τo κόψιμο των παραδοσιακών Ιαπωνικών υφασμάτων στις υφές και τα σχέδια της ερήμου της Νεβάδα, μέχρι τα χρώματα της Καραϊβικής, το παρελθόν και το μέλλον ενώνονται σε μία σειρά από looks, τα οποία μεταφράζουν την ταξιδιωτική κληρονομιά της Napapijri σε ένα εσωτερικό ταξίδι, όπου τα όρια μεταξύ γεωγραφικών και ατομικών συντεταγμένων είναι ασαφή.Τα κομμάτια είναι ευκολοφόρετα και αναβαθμίζουν το ταξίδι σε μία μορφή δημιουργικής έκφρασης.

Βιωσιμότητα και ηθική μόδα

Η φετινή συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αναδεικνύει την αφοσίωση της Napapijri στη βιωσιμότητα και την ηθική μόδα, επεκτείνοντας το εύρος των σχεδίων χωρίς φυσική γούνα και πούπουλα, αφαιρώντας το δέρμα από όλες τις τσάντες και τα σακίδια.

Superlight jackets

Διακρίνονται από τον δραματικό μινιμαλισμό που έχουν τα μεταλλικά εφέ, τα over-sized puffers, τα κοντά jackets και τα ιδιαίτερα παρκά, συμπεριλαμβανομένης και της Superlight εκδοχής του iconic προϊόντος του brand, Skidoo Anorak, σε μαύρο, μπλε και ασημένιο.

Όλη η σειρά είναι χωρίς γούνα και πούπουλο, χρησιμοποιώντας την καινοτομία της Napapijri Thermo – Fibre, μία φιλική προς τα ζώα εναλλακτική για την επένδυση των ενδυμάτων.

Στον πυρήνα της σειράς, το Superlight Skidoo Parka: 1 κιλό ελαφρύτερο από το κλασικό παρκά του brand, αντιπροσωπεύει πλήρως την αφοσίωση της Napapijri στον σχεδιασμό, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά και την αισθητική του.