Συγκινεί ο φόρος τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ και την κορούλα του που χάθηκαν στη συντριβή ελικοπτέρου (εικόνες)

Συγκινεί ο φόρος τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ και την κορούλα του

Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, ένας γλύπτης -με δική του πρωτοβουλία- προχώρησε στην ανέγερση του αγάλματος του θρύλου του ΝΒΑ και της Τζιάνα, στο σημείο που έχασαν τις ζωές τους σε συντριβή ελικοπτέρου.

Ένα άγαλμα του αείμνηστου «Black Mamba» και της κόρης του Τζιάνα τοποθετήθηκε στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν, στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, δύο χρόνια από την ημέρα του τραγικού θανάτου τους, μαζί με άλλω επτά ατόμων.

Το άγαλμα φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Νταν Μεντίνα και αναπαριστά τον Κόμπι, με την φανέλα των Λέικερς και με το χέρι του γύρω από την Τζιάνα, η οποία επίσης φορά αθλητική στολή κρατώντας μια μπάλα του μπάσκετ στο πλευρό της.

Οι δυο τους κοιτάζονται με μεγάλα χαμόγελα.

Ο Μεντίνα είπε στο NBC Los Angeles ότι έφερε το χάλκινο άγαλμα των 73 κιλών στην κορυφή ενός λόφου στο Καλαμπάσας στις 4 το πρωί της Τετάρτης και ότι θα παραμείνει εκεί προσωρινά.

Το άγαλμα φέρει τα ονόματα των Μπράιαντς και των άλλων επτά θυμάτων στη συντριβή του ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου 2020 — Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του, Κέρι, και η κόρη τους Αλίσσα η Κριστίνα Μόσερ η Σάρα Τσέστερ και η κόρη της Πέιτον όπως και ο πιλότος Άρα Ζομπαγιαν — να αναγράφονται στη βάση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reuters (@reuters)

Το σπαρακτικό μήνυμα των Lakers

Ο χώρος του μπάσκετ και το αθλητισμού δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει αυτή την τραγική στιγμή… ούτε και οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι «Λιμνάνθρωποι» ανέβασαν μια συγκινητική φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ και της Τζιάνα στα social και τη συνόδεψαν με το μήνυμα «Η οικογένεια είναι για πάντα».

Διαβάστε επίσης:

Ο Πινόκιο του Guillermo Del Toro είναι βγαλμένος από τα πιο απίθανα παραμύθια! (trailer)

«Ήμουν το κοριτσάκι με το κόκκινο παλτό της Λίστας του Σίντλερ… Στοίχειωσε τη ζωή μου»

Ακύρωσαν αεροδιακομιδή 3χρονου παιδιού στη Γερμανία – Γιατί δεν το δέχθηκαν ούτε στο Ισραήλ