Συγκινεί η μάχη νεαρής μαμάς που παραλίγο να χάσει το χέρι της από… μία αράχνη!

Συγκινεί η μάχη νεαρής μαμάς που παραλίγο να χάσει το χέρι της από... μία αράχνη!

Δεν φανταζόταν ποτέ, σε μία δουλειά ρουτίνας, θα έφτανε στα όρια του να χάσει το χέρι της. Μία νεαρή μαμά, όταν πήγε να πάρει τα παπούτσια της, είδε μία αράχνη να απομακρύνεται, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ένιωσε έναν οξύ πόνο να τις διαπερνά όλο το σώμα. Η αράχνη την είχε τσιμπήσει.

Η πληγή της έγινε νεκρωτική και οκτώ χρόνια μετά καλύπτει το όλο της το μπράτσο, ξοδεύοντας πάνω από χίλια δολάρια το μήνα για την θεραπεία του.

Μετά το δάγκωμα της αράχνης η νεαρή μαμά δύο παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έμεινε στην εντατική για να την περιθάλψουν, πριν μετακινηθεί σε κανονική πτέρυγα. Η πληγή της όμως, άρχισε να χειροτερεύει ραγδαία.

«Η πληγή μου χειροτερευσε. Είχε γίνει μολυσμένη και νεκρωτική. Δώσαμε μάχη για πολλές εβδομάδες με αντιβιοτικά, αλλά δεν γινόταν τίποτα», ανέφερε η μητέρα. Έτσι, την παρέπεμψαν σε έναν εξειδικευμένο γιατρό, ο οποίος αφαίρεσε το κατεστραμμένο δέρμα και το αντικατέστησε με ένα μόσχευμα δέρματος από τον μηρό της. Όμως, ένα χρόνο μετά, άρχισαν να εμφανίζονται μικρά σπυράκια σαν τσιμπήματα κουνουπιών, κάτι που οδήγησε ξανά σε προβλήματα.

Όπως εξομολογήθηκε η νεαρή γυναίκα, πήγαινε από γιατρό σε γιατρό, από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει στην επούλωση αυτής της πληγής. Όταν κάποια στιγμή όλος ο πήχης της έγινε μία επώδυνη μάζα μολυσμένων ελκών και πληγών, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον ακρωτηριασμό.

Σήμερα η πληγή της βρίσκεται στα χέρια της Wounds Australia, με μία εξειδικευμένη νοσηλεύτρια που την περιποιείται.

«Είναι πραγματικά κουραστικό, σωματικά και ψυχικά, και με δύο παιδιά που πρέπει να φροντίσω, είμαι κυριολεκτικά σε ένα χάος. Δεν νιώθω 100% καλά, πονάω και νιώθω λίγο αηδία», λέει η ίδια.

Ευχή της είναι να καταφέρει να πάρει στην αγκαλιά της τα παιδιά της χωρίς να πονά αφόρητα, όταν περνά τα χέρια της γύρω τους.

Μακάρι να τα καταφέρει, θα πούμε εμείς!

Διαβάστε επίσης:

Η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή περιμένει τα παιδιά στον Δήμο Λατσίων!

Συγκλονίζει το αγόρι που σπαράζει στο τρένο γιατί έχασε τους γονείς του -η συγκινητική πράξη μιας άγνωστης

Τα φετινά Χριστούγεννα ο Φρανκενστάιν… έρχεται Κύπρο!