Σε σπίτι που μπάζει νερά ζει οικογένεια με δυο μωρά στην Κύπρο – Άθλιες συνθήκες διαβίωσης

Σε άθλιες συνθήκες ζει μια οικογένεια με 2 μικρά παιδιά στην Κύπρο, με το σπίτι τους να μπάζει νερά από παντού.

Ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζει το ταβάνι του σπιτιού της οικογένειας, να μην κρατάσει καθόλου νερό και η υγρασία να έχει γεμίσει το σπίτι.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι τοίχοι του σπιτιού έχουν φουσκώσει από την απορρόφηση του νερού και η οροφή η οποία είναι ξύλινη, είναι διάτρητη με αποτέλεσμα να μην συγκρατεί τα νερά των βροχοπτώσεων. Η οικογένεια τοποθέτησε παντού στο σπίτι λεκάνες για να μαζεύει το νερό όπως και πετσέτες.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του tothemaonline, η μητέρα των παιδιών, όταν έφερε στη ζωή το μικρότερο, έπαθε ανακοπή καρδίας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο κρεβάτι με πολλούς πόνους.

Ο πατέρας των δύο παιδιών, πρέπει να είναι αρκετές ώρες την ημέρα στο σπίτι αφού πρέπει να φροντίζει την γυναίκα του. Επιπλέον το τριών μηνών παιδάκι τους αντιμετωπίζει προβλήματα με την όραση του.

Τι χρειάζεται η οικογένεια

Όπως μας λέχθηκε η οικογένεια χρειάζεται τρόφιμαπαιδικές πάνες όπως και παιδικές τροφές αλλά και σόμπες αφού το σπίτι δεν διαθέτει καθόλου θέρμανση. Όποια άλλη βοήθεια θα είναι πολύ μεγάλη.

Δείτε το συγκλονιστικό video