Σάρον Στόουν: Πώς το «Βασικό Ένστικτο» τής στέρησε την επιμέλεια του γιου της

Σάρον Στόουν: Πώς το «Βασικό Ένστικτο» τής στέρησε την επιμέλεια του γιου της

Η σκηνή ανάκρισης με τη Σάρον Στόουν με το «θρυλικό» σταυροπόδι στο «Βασικό Ένστικτο» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σκηνές στον κινηματογράφο. Είχε, όμως, προσωπικό κόστος για την ηθοποιό, καθώς αυτός ήταν ο λόγος που έχασε την επιμέλεια του γιου της.

Πριν εμφανιστεί στο Βασικό Ένστικτο, η Σάρον Στόουν ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό. Η ερμηνεία της ως Κάθριν Τράμελ, μιας πλούσιας και αλαζονικής συγγραφέως, την μετέτρεψε σε «σύμβολο του σεξ».

Όλα αυτά, κυρίως χάρη στη σκηνή της ανάκρισης: ντυμένη με ένα στενό λευκό φόρεμα, αποκαλύπτει με το σταύρωμα των ποδιών της ότι δεν φοράει εσώρουχο. Η ηθοποιός είχε ήδη εξηγήσει ότι αυτό το απόσπασμα είχε γυριστεί εν αγνοία της κατά τη διάρκεια αυτής της σκηνής.

Της είχαν ζητήσει να βγάλει το εσώρουχό της, διαβεβαιώνοντάς την ότι δεν θα φαινόταν τίποτα, αλλά ότι έπρεπε να το κάνει, αλλιώς το λευκό θα αντανακλούσε το φως και θα φαινόταν ότι φορούσε εσώρουχα. Είχε προσπαθήσει να απαγορεύσει τη σκηνή, πριν αποφασίσει να την επιτρέψει. Η απόφασή της αυτή την οδήγησε στο να χάσει την επιμέλεια του μεγαλύτερου γιου της.

«Ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου, το πολύ μικρό μου αγόρι: Ξέρεις ότι η μητέρα σου παίζει σε ταινίες πορνό; Όρισαν τι είδους γονιός ήμουν, μόνο και μόνο επειδή έκανα αυτή την ταινία», αποκάλυψε στο podcast “Table for Two” του Μπρους Μπόζι. Η αντίληψη για το γυμνό έχει αλλάξει πολύ από τότε.

«Τώρα οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς ρούχα στην τηλεόραση, αλλά εγώ, για 16 δευτερόλεπτα προτεινόμενης γύμνιας, έχασα την επιμέλεια του γιου μου», θρηνεί η ηθοποιός. Αυτό του ράγισε την καρδιά. Τώρα είναι πεπεισμένη ότι από εκεί προέρχονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την καρδιακή αρρυθμία.

Διαβάστε επίσης:

Γεμάτη η Παιδιατρική Κλινική του Μακαρείου – Ποια λοίμωξη ταλαιπωρεί τα παιδιά

«Με μία χρυσή κορδέλα»: Έκθεση ζωγραφικής των παιδιών Παιδογκολογικής του Μακαρείου

Συγκλονίζει το «αντίο» του 10ου Δημ. Σχ. Πάφου στην 24χρονη Αναστασία (βίντεο)