Σ’ αυτή τη γειτονιά της Λεμεσού οι κάτοικοι έκαναν κάτι πολύ όμορφο (εικόνες)

Κατά μήκος του Γραμμικού Πάρκου που ακολουθεί τη διαδρομή του ποταμού «Βαθκειά», στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, μερικά πολύχρωμα κουτάκια και δοχεία τροφής και νερού βρίσκονται σε δύο σημεία, περιτριγυρισμένα από πολλά αδέσποτα γατάκια.

Ρωτώντας τους κατοίκους του τετραγώνου, ενημερωθήκαμε πως τα σπιτάκια τοποθετήθηκαν από κάποιος άγνωστους, «μάλλον ξένους», οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή κάθε απόγευμα για να γεμίσουν τα μπολ με τροφή και νερό.

Φαίνεται όμως πως δεν είναι οι μόνοι που νοιάζονται για τα γατάκια της περιοχής, αφού κατά τη διάρκεια της βόλτας μας γνωρίσαμε μια γιαγιά, η οποία μένει σχεδόν δίπλα από αυτόν τον «γατοπαράδεισο» και πήγε να γεμίσει τα μπολ με το φαγητό που της περίσσεψε από το σπίτι.

«Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που τα έβαλαν, αλλά βρίσκονται εδώ από τον χειμώνα, είχαν τοποθετήσει μάλιστα και ομπρέλες για να προστατέψουν τα αδέσποτα από τις βροχές», λέει η ηλικιωμένη κυρία.

Ένα άλλος κάτοικος της περιοχής μάς είπε πως «έρχονται διάφορα άτομα από τη γειτονιά και ταΐζουν τα αδέσποτα», κάνοντας αυτήν την πρωτοβουλία ένα συλλογικό έργο συμπαράστασης προς τα ζωάκια.

Μια τρίτη κοπέλα δήλωσε πολύ χαρούμενη που η γειτονιά φροντίζει τα αδέσποτα της περιοχής.

Πηγή: tothemaonline

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στο Τέξας: Η αμίμητη ψυχραιμία 11χρονης που της έσωσε τη ζωή – Το κόλπο που ξεγέλασε τον δράστη

Σοκ στη Λεμεσό: Έδεσαν, έσυραν και προσπάθησαν να απαγάγουν νέα γυναίκα – Γιατί συνελήφθη και το θύμα;

Το στρες στην εγκυμοσύνη μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στον εγκέφαλο του αγέννητου μωρού