«Σ’ αγαπώ πολί»: Το ανορθόγραφο σημείωμα ενός μπαμπά που συγκίνησε το διαδίκτυο

Τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε με την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού και τον εξαναγκασμό μας να μένουμε στο σπίτι, κανείς δεν την περίμενε και κανείς δεν την ευχόταν.

Σίγουρα είναι κάτι που όλοι μας θέλουμε να τελειώσει σύντομα και ανώδυνα για όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Σε κάθε δυσοίωνη κατάσταση, όμως, πέρα από τις αντιξοότητες πρέπει να βλέπουμε και το θετικό.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, υπάρχουν πολλά που μπορούν να μας κάνουν να χαμογελάμε, ακόμα και τώρα.

Ήδη στην Κίνα (τον πυρήνα του ιού) τα κρούσματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, ενώ η ατμόσφαιρα στην Ιταλία είναι τις τελευταίες ημέρες καθαρότερη από ποτέ. Μπορεί στην χώρα μας, ακόμα, τα δύο παραπάνω σενάρια να είναι λίγο… μακρινά, υπάρχουν, όμως άλλα που μας γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά.

Διαβάστε ακόμη: «Η άνοιξη δεν γνώριζε»: Το συγκινητικό ποίημα μιας Ιταλίδας δημοσιογράφου για τον κορωνοϊό

Όπως το σημείωμα αυτού του μπαμπά στην κόρη του, ο οποίος μη θέλοντας να θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά του, άφησε ένα κομμάτι πίτα στην πόρτα του σπιτιού της και της υπενθύμισε πόσο την αγαπά.

Η ίδια ανήρτησε το σημείωμα του μπαμπά της με μια φωτογραφία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και μας υπενθύμισε να εκτιμάμε τους ανθρώπους στη ζωή μας και να μην ξεχνάμε να αγωνιζόμαστε σκληρά στις δυσκολίες.

Αυτό είναι ένα μήνυμα που μπορεί μέσα στους φρενήρεις ρυθμούς που ζούμε -ή ζούσαμε μέχρι πριν λίγες μέρες- να είχαμε ξεχάσει. Ευκαιρία τώρα να το θυμηθούμε…

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα στην κόρη

Ο μπαμπάς μου πήγε σχολείο μέχρι τρίτη δημοτικού.Έπρεπε να δουλέψει . Φτώχια βλέπετε Μια ζωή τον θυμάμαι να δουλεύει…

Gepostet von Olga Vlachopoulou am Dienstag, 17. März 2020