Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 10χρονου Λούκα Σταύρου: Ο καρκίνος επέστρεψε, η οικογένεια φεύγει πάλι για Γερμανία

Σε μια συναισθηματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προχώρησε ο πατέρας του 10χρονου Λούκα Σταύρου, Ανδρέας. Αποκάλυψε ότι ο καρκίνος του γιου του, επέστρεψε για τρίτη φορά.

Στην ανάρτηση του έγραψε χαρακτηριστικά: «Ώρα 13:30… Γυρνάω στο δωμάτιο που ήταν ξαπλωμένος ο Λούκας μου… Μπαμπά γιατί κλαις; Που είναι η μαμά; Του είπα με τρεμάμενη φωνή κάπου εδώ είναι. Ναι μα εσύ κλαις μου λέει και πάλι. Κλαίω αγάπη μου επειδή τελικά θα πάμε εκείνο το ταξίδι στην Γερμανία…Και για αυτό το πράγμα κλαις; Ναι, καρδούλα μου για αυτό, μικρέ μου ήρωα… Κλαίω και πονάω… Ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά. Θα πρέπει και πάλι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να αφήσουμε πίσω ότι μας βασανίζει ή οποιαδήποτε εκκρεμότητα είχαμε. Προτεραιότητα έχεις εσύ μικρέ μου πρίγκιπα. Να πάμε να γίνεις καλά και δυνατός!».

Η οικογένεια μάζεψε τα πράγματά της και ετοιμάζεται για τον νέο αγώνα της.

«Πώς να χωρέσει μια ζωή σε 3 βαλίτσες; Πως να μαζέψεις μια ζωή σε 10 μέρες; Παιδιά, δουλειές, μαθήματα, τρεχάματα μια ολόκληρη ζωή αφήνεις πίσω για την ελπίδα που αναμένεις… Για το σπλάχνο σου θα έκανες τα ΠΑΝΤΑ….Δεν είμαστε σίγουρα ούτε οι πρώτοι, μα εύχομαι να είμαστε οι τελευταίοι που πρέπει να αφήσουν όλα αυτά πίσω για να σώσουν το παιδί τους. Φεύγουμε με την ελπίδα και τις ευχές σας . Ο Λούκας είναι μαχητής και πλέον είναι το σύμβολο της γενναιότητας ενός μωρού που πάλεψε πολύ… Δεν φοβάτε και ούτε τα βάζει κάτω. Μπαμπά θα πάμε και θα έρθουμε σύντομα. Σε αγαπάμε αγάπη μου που και στο άπειρο θα πηγαίναμε για σένα. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τις ευχές σας».

Μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ

Ο μικρός Λούκας διαγνώστηκε το 2016 με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία όταν ήταν μόλις τριών ετών. Πέντε χρόνια αργότερα, το 2021, η λευχαιμία επέστρεψε για δεύτερη φορά και αναζητούσε συμβατό δότη μυελού οστών.