Πριγκίπισσα Κέιτ: «Το να μεγαλώνεις παιδιά σήμερα είναι δύσκολο»

Πριγκίπισσα Κέιτ: Αυτή είναι η «μαγική» φράση που λέει για να ηρεμεί τα παιδιά της

Έναν νέο λογαριασμό στο Instagram εγκαινίασε προσφάτως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, προκειμένου να προωθήσει την καμπάνια ‘Shaping Us’ του Royal Foundation Centre for Early Childhood για την σημασία των πέντε πρώτων χρόνων στη ζωή ενός παιδιού.

Έτσι, λοιπόν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας προώθησε τη συνομιλία που είχε με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Roman Kemp για τις δυσκολίες που συναντούν οι γονείς τη σημερινή εποχή και πιο συγκεκριμένα το στρες που βιώνουν λόγω της οικονομικής κατάστασης και της ακρίβειας που επικρατεί.

«Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική. Οι πιέσεις που αντιμετωπίζουμε είναι όλες διαφορετικές, ενώ η σημασία της παιδικής ηλικίας είναι σημαντική. Αυτό δεν το τονίζουμε για να αγχώσουμε επιπλέον τις οικογένειες. Απλά λέμε ότι χρειάζονται υποστήριξη και βοήθεια για να θέσουν ως προτεραιότητα την οικογενειακή ζωή γιατί το να μεγαλώνεις παιδιά σήμερα είναι δύσκολο. Οι σχέσεις σε μια οικογένεια ή αυτό που περιβάλλει ένα παιδί είναι τόσο σημαντικές. Το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφεις ένα παιδί είναι εξίσου σημαντικό, όσο και οι εμπειρίες με τις οποίες το εμπλέκεις. Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των παιχνιδιών που έχουν ή τον αριθμό των ταξιδιών που κάνεις μαζί τους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχουν τη σωστή συναισθηματική υποστήριξη γύρω τους και αυτό προέρχεται από τους ενήλικες στη ζωή τους», δήλωσε μεταξύ άλλων  η πριγκίπισσα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η πριγκίπισσα Κέιτ είχε ανεβάσει μία πολύ γλυκιά φωτογραφία των παιδικών της χρόνων, στην οποία είναι μωρό αγκαλιά του πατέρα της, Μάικλ.

Στη φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα της Κάρολ φαίνεται η πριγκίπισσα σε πολύ μικρή ηλικία να πιάνει το πρόσωπο του πατέρα της. Όπως έγραψε στη λεζάντα: «Τα πρόσωπα είναι τα καλύτερα παιχνίδια ενός μωρού».

Διαβάστε επίσης:

Aρπαγή ανήλικου στην Πάφο: Το πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος που διερευνά η Αστυνομία

Σοκ με 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία: Εκατοντάδες νεκροί – Δραματική διάσωση 4 παιδιών (vid)

Θρίλερ σε κολλέγιο πολυτελείας: Νεκροί η διευθύντρια, ο σύζυγος και η 7χρονη κόρη τους