Πούπα: Η ιστορία της μικρής κάμπιας που βιάζεται να γίνει πεταλούδα στο Θέατρο Διόνυσος

πούπα0

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγες ημέρες στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», σε παγκύπρια πρώτη, το έργο «Πούπα», βασισμένο στο παιδικό βιβλίο της Μελίσσα Έκκερς, σε σκηνοθεσία Χρήστου Γιάγκου.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Πούπα, μια νεαρή και ξεχωριστή κάμπια πρόκειται να μεταμορφωθεί σε μια πεταλούδα. Σύντομα, θα ανακαλύψει τι σημαίνει να μπορείς να πετάξεις και να απολαύσεις τον κόσμο από ψηλά.

Η περιπετειώδης φύση της την οδηγεί σε ένα ταξίδι που κάνει την μετατροπή της, ακόμα πιο συναρπαστική. Όταν βρίσκεται ξαφνικά σε ένα τσίρκο, σε μια άγνωστη χώρα, η Πούπα ανακαλύπτει τις χαρές και τη σημασία του να ζεις τη ζωή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της.

Η ιστορία της Πούπα λοιπόν, είναι βασισμένη σε μια περιπέτεια, ένα ταξίδι στο χρόνο και την ποιότητα που προσδίδουμε σ’ αυτόν.

Τα βιβλία της Μελίσσα Έκκερς

Η «Πούπα» είναι το τρίτο παιδικό βιβλίο που δημοσιεύει η Μελίσσα Έκκερς. Το δεύτερο βιβλίο της ήταν υποψήφιο για το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας το 2012, ενώ το πρώτο της βιβλίο «Κροκόδειλος» κέρδισε το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης το 2008.

Έχει δημοσιεύσει επίσης μια έκδοση Ποίησης που δημοσιεύτηκε το 2013. To 2015 – 2019 εκδίδει τη δημοφιλή σειρά βιβλίων My Nicosia Mandala, My Akamas Mandala και My Cape Greco Mandala.

Τα βιβλία της έχουν διανεμηθεί σε Κύπρο και Ελλάδα. Η Μελίσσα ‘Εκκερς είναι δημοσιογράφος με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου.

πούπα1

Συντελεστές:

  • Κείμενο: Βασισμένο στο παιδικό βιβλίο «Πούπα», της Μελίσσα Έκκερς
  • Σκηνοθεσία/Φωτισμοί: Χρήστος Γιάγκου
  • Διασκευή/Κίνηση/Μουσική επιμέλεια: Ναταλία Παναγιώτου
  • Ζωγραφική εκτέλεση: Άντρη Λαζάρου, Duende Art Studio
  • Χειρισμός κονσόλας ήχου /φώτων: Στέλιος Μαρτάς
  • Ηθοποιοί: Ναταλία Παναγιώτου, Δέσποινα Χρυσάνθου

Παραστάσεις:

κάθε Σάββατο στις 5.00 μ.μ. και Κυριακή στις 10.30 π.μ.

Εισιτήρια: 7 ευρώ

Κρατήσεις: 22818999 & 99621845

Θέατρο Διόνυσος

Διαγόρου 29

Λευκωσία,