Πατέρας προσφέρεται να δίνει στην κόρη του 15 δολάρια για κάθε ώρα που θα περνά στο γυμναστήριο

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα ενός 53χρονου πατέρα στο Reddit, στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ δηλώνει, ότι σκέφτεται να πληρώνει την 22 ετών κόρη του 15 δολάρια για κάθε ώρα που θα περνά στο γυμναστήριο, προκειμένου να χάσει το περιττό βάρος της και να βελτιώσει τη συνολική της υγεία.

Όπως ο ίδιος λέει, η κόρη του, η οποία δεν ζει πλέον μαζί του, σπουδάζει μακριά από το σπίτι τους. Εκείνος πληρώνει τα δίδακτρα και το νοίκι της και εκείνη έχει βρει μία part time δουλειά, για να πληρώνει το φαγητό της και τα προσωπικά της έξοδα. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, χαίρεται πολύ η κόρη του βοηθάει στα οικονομικά, όμως η ίδια παραπονιέται, ότι δεν της φτάνουν τα χρήματα για να κάνει περισσότερα πράγματα που θα ήθελε. Καθώς, λοιπόν, η ίδια, όπως λέει ο πατέρας της, είναι αρκετά παχιά, της πρότεινε να της δίνει ο ίδιος 15 δολάρια για κάθε ώρα που θα αποφασίσει να περνά στο γυμναστήριο.

Ο πατέρας πιστεύει, ότι αυτή είναι μια εξαιρετική λύση, ώστε και η κόρη του να κάνει κάτι καλό για την υγεία της, αλλά και να έχει επιπλέον χρήματα που θα καλύψουν τις επιθυμίες της. Πριν της το προτείνει, όμως, ζήτησε τη γνώμη της γυναίκας του, αλλά και των φίλων του στα social media. «Είμαι μα…ας που σκέφτομαι κάτι τέτοιο;», ρώτησε ανοιχτά.

Η γυναίκα του διαφώνησε κάθετα μαζί του και του είπε, ότι η πρότασή του είναι «αηδιαστική». Το διαδίκτυο, όμως, διχάστηκε: Πολλοί ήταν αυτοί που του είπαν, ότι είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς που σκέφτηκε κάτι τέτοιο, καθώς και ότι προσφέρονται εκείνοι να πάρουν την θέση της κόρης του. Άλλοι πάλι τον παρακάλεσαν να μην το κάνει, γιατί κάτι τέτοιο θα φέρει τη ρήξη μεταξύ τους, αφού θα κάνει την κόρη του να νιώσει ότι ο μπαμπάς της δεν την αποδέχεται όπως είναι και θέλει να την αλλάξει. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι δεν θα φέρει και κανένα αποτέλεσμα στη ρύθμιση του βάρους της.

Τέλος, δεν ήταν λίγοι και αυτοί που είπαν πως η σκέψη του πατέρα είναι λάθος στη βάση της, αφού τη λύση δεν θα φέρει το να πηγαίνει το κορίτσι στο γυμναστήριο, μα το να αρχίσει να τρώει πιο σωστά.

Εσείς τι πιστεύετε; Πώς κρίνετε την πρόταση αυτή του μπαμπά;