Παραδοχή για το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, της 10χρονης κόρης της

Παραδέχτηκε χθες τη διάπραξη του αδικήματος θανάτου εξ αμελείας 42χρονη, της οποίας η 10χρονη κόρη βρήκε τραγικό θάνατο σε πισίνα στην Πάφο, τον Ιούλιο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε πως η 42χρονη μητέρα χθες προέβη ενώπιον Κακουργιοδικείου σε παραδοχή για το αδίκημα που αντιμετωπίζει που είναι πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Το Δικαστήριο όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 2 Οκτωβρίου και διέταξε όπως η 42χρονη παραμείνει υπό κράτηση. Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, είπε ο κ. Νικολάου, η 42χρονη παρουσίασε κάποια συμπτώματα, εξετάστηκε από ψυχίατρο και παραπέμφθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

το ιστορικό

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης το κοριτσάκι που βρισκόταν για διακοπές στην Πέγεια, το απόγευμα της 20ης Ιουλίου εντοπίστηκε νεκρό από φιλικά πρόσωπα, ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο δωμάτιο της έπαυλης όπου διέμεναν, σε κατάσταση μέθης, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η μητέρα, λόγω της κατάστασης στην οποία εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο, Πάφου όπου και νοσηλεύτηκε φρουρούμενη.

Σημειώνεται πως το 10χρονο κοριτσάκι έπασχε από νευρογενετική διαταραχή.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινάει κατασκευή φοιτητικής εστίας στο κέντρο της Λευκωσίας

Πρώτο κρούσμα του Ιού του Δυτικού Νείλου (ΙΔΝ) -για το 2023- στην Κύπρο