Πάμε στην Πάφο για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου

Πάμε στην Πάφο για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Τριάθλου

Τους πρωταθλητές Κύπρου στο τρίαθλο θα αναδείξει, γι’ ακόμη μία χρονιά, το Paphos Triathlon το οποίο στις 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για ένατη φορά από την Αctivate Cyprus με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, ο αγώνας, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013, λόγω των υψηλών οργανωτικών προδιαγραφών του επιλέγεται τα τελευταία χρόνια ως το Παγκύπριο Πρωτάθλημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, όσον αφορά στην ολυμπιακή απόσταση, σε άνδρες και γυναίκες. Ακόμη, μέσω της διοργάνωσης θα γίνει η επιλογή για τους αθλητές που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα.

Συμμετοχές: Μέχρι πότε;

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 21 Απριλίου, μια εβδομάδα δηλαδή πριν από την εκκίνηση που θα δοθεί το πρωί της 28ης Απριλίου στα Δημοτικά Μπάνια στην Κάτω Πάφο.

Στη διοργάνωση, για την οποία θα φθάσουν στην Κύπρο και αθλητές από το εξωτερικό, έχουν το δικαίωμα συμμετοχής αθλητές από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Οι αθλητές μπορούν να εγγραφούν είτε στις ατομικές κατηγορίες, είτε σε μια από τις ομαδικές (ανδρών, γυναικών,
μεικτή).

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δυο διαφορετικές αποστάσεις, η Ολυμπιακή που προβλέπει 1.5χλμ κολύμπι, 40χλμ ποδηλασία και 10χλμ τρέξιμο και η σπριντ, στην οποία οι αποστάσεις είναι οι μισές σε κάθε άθλημα.

Σημειώνεται πως ο αγώνας εντάσσεται στο καλεντάρι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.activatecyprus.com/the-pafos-triathlon.

Διαβάστε επίσης

«Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου»: Πότε θα γίνει η υποβολή των αιτήσεων

Η διάρκεια της ζωής μας εξαρτάται από την περίοδό μας