Παιδικό Πανηγύρι Ζωής: Μια γιορτή για τα παιδιά στο Πάρκο Ακροπόλεως (21-10)

Στα πλαίσια του εορτασμού των 16 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του, ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος «ΖΩΗ» συνδιοργανώνει με την Κοινοτική Αστυνομία για τους μικρούς του φίλους στο Πάρκο Ακροπόλεως στις 21 Οκτωβρίου 2018 από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, το Πανηγύρι της Ζωής.

Οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγηθούν συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες όπως face painting, παιχνίδια, χειροτεχνίες κ.λ.π.. Τα παιχνίδια τα παρέχει η κοινοτική αστυνόμευση και περιλαμβάνουν διάφορα φουσκωτά, βαρκούλες, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια και σούμο, baseball και ποδόσφαιρο.

Θα προσφέρονται επίσης προς αγορά καφές, φαγητό, χυμοί και νερό.

Με τον τρόπο αυτό οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν για το σκοπό του εθελοντισμού, για τις δράσεις στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν και παράλληλα θα βοηθήσουν ενεργά για να ενισχυθεί το έργο του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου «ΖΩΗ».

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να την ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που παρέχονται δωρεάν στους συνανθρώπους που πάσχουν από λευχαιμία και άλλα αιματολογικά προβλήματα.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, 2018
Ώρα: 11:00 – 18:00

Πάρκο Ακρόπολης

ΣτρόβολοςΛευκωσία Κύπρος