Παιδιά ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο σε μία stand-up comedy παράσταση με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Παιδιά ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο σε μία stand-up comedy παράσταση με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Ένας από τους κορυφαίους stand up comedians της ελληνικής σκηνης, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κατεβαίνει στην Κύπρο για μια μοναδική παιδική ελληνική stand-up comedy παράσταση.

Η παράσταση απευθύνεται για παιδιά 6 έως 12 ετών, που παρουσιάζεται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έρχεται στην Κύπρο!

Ο Χατζηπαύλου, δημιουργός αυτής της πρωτότυπης εμπειρίας για όλη την οικογένεια, σχολιάζει με χιούμορ όλα όσα αποτελούν την καθημερινότητα των παιδιών.

Αγαπημένους ήρωες, τη σχέση με τα κατοικίδια αλλά και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα!

Τα παιδιά ψυχαγωγούνται μέσα από τη δομή του stand-up comedy, του πιο δυνατού είδους κωμωδίας. Παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, μέσα από τον κόσμο του γέλιου.

Παράλληλα, οι γονείς τους διασκεδάζουν εξίσου, αφού αυτή η παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους.

Οι «μεγάλοι» λοιπόν, μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα χωρίς ηλικία αλλά με συνισταμένη την κωμωδία.

Πού και πότε

Θα δοθούν δύο παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Το Σάββατο 7 Μαΐου στο Κινηματοθέατρο Παλλάς στη Λευκωσία στις 18:00 και την Κυριακή 8 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα στη Λεμεσό στις 15:00.

Προπώληση Εισιτηρίων: Tickethour
Προπώληση εισιτηρίων (μέχρι 07/04/2022): €10
Προπώληση εισιτηρίων (από 08/04/2022): €12
Εισιτήρια στην είσοδο: €15

Διαβάστε επίσης