Πάφος: Η απίστευτη περιπέτεια μίας 9χρονης που την έψαχναν ένα ολόκληρο βράδυ

Πάφος: Η απίστευτη περιπέτεια μίας 9χρονης που την έψαχναν ένα ολόκληρο βράδυ

Μία απίστευτη περιπέτεια με πρωταγωνίστρια μία 9χρονη έλαβε χώρα στην Πάφο. Όλα ξεκίνησαν στη 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο 40χρονος πατέρας κατήγγειλε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου ότι το κοριτσάκι που ζει μαζί του δεν ήταν στο σπίτι .

Το κοριτσάκι που απουσίαζε από το απόγευμα της Τρίτης, το αναζήτησαν αρχικά φίλοι και γνωστοί, ωστόσο, όπως ανέφερε, αυτό δεν είχε επιστρέψει πίσω, και ακολούθως κατήγγειλαν την υπόθεση της εξαφάνισης της στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Στις 06:00 το επόμενο πρωί γείτονας του 40χρονου μετέβη σπίτι του και του ανέφερε πως το κοριτσάκι ήταν στην κατοικία του και διέμεινε το βράδυ σ’ αυτούς .

Μετά από έρευνα που διενήργησε η Αστυνομία, ο πατέρας του κοριτσιού ενδέχεται να κατηγορηθεί από την Αστυνομία, ενώ για την υπόθεση  ειδοποιήθηκε και το Γραφείο Ευημερίας.

Οι γείτονες ωστόσο της μικρής, ισχυρίζονται πως είχαν αναφέρει στον πατέρα της 9χρονης ότι θα διέμενε μαζί τους τη νύχτα.

Σε συγγενεις του πατερα η επιμέλεια

Σε οικογένεια συγγενών του πατέρα της θα διαμένει πλέον η 9χρονη με την μεσολάβηση λειτουργών του επαρχιακού γραφείου ευημερίας.

Παράλληλα, ο πατέρας της έχει κατηγορηθεί για εγκατάλειψη ανήλικου κάτω των 16 χρόνων και η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.