Όταν κάηκε το σπίτι αυτού του 8χρονου οι συμμαθητές τού έκαναν την πιο συγκινητική έκπληξη

Μέσα στις δεκάδες δυσάρεστες ειδήσεις που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας, η κίνηση αυτών των παιδιών σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών ήρθε για να μας θυμίσει ότι μπορούμε να διδαχθούμε πολλά από τα παιδιά, τα οποία μοιράζουν απλόχερα την αγάπη τους.

Ένα παιδί στο Τενεσί, των ΗΠΑ, έχασε όλα του τα υπάρχοντα έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Όταν οι συμμαθητές του άκουσαν τι του συνέβη, δίχως να το σκεφτούν συγκέντρωσαν για εκείνον παιχνίδια και αντικείμενα που θα του έφτιαχναν το κέφι!

Όπως καταλαβαίνετε, η κίνησή τους συγκίνησε τους πάντες, ενώ η ανάρτηση που έγινε στο Facebook στη σελίδα του σχολείου, συγκέντρωσε χιλιάδες συγχαρητήρια μηνύματα και συγκινητικές αντιδράσεις.

Την ιδέα είχαν οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Φιλαδέλφια, οι οποίοι σκέφτηκαν να κινητοποιηθούν αφού έμαθαν τι συνέβη στον μικρό Daniel Hunt και είδαν ότι γονείς άλλων παιδιών ήθελαν να βοηθήσουν την οικογένεια.

Οι συμμαθητές του εξέπληξαν το μικρό αγόρι, στου οποίου το πρόσωπο ζωγραφίστηκε ένα τεράστιο χαμόγελο, με πολλά νέα παιχνίδια!

Οι δάσκαλοί του, χαρακτηρίζουν τον μαθητή ως το πιο θετικό και χαμογελαστό παιδί. Μάλιστα, αφού η συγκίνηση της έκπληξης πέρασε δεν σταματούσε να ευχαριστεί τους συμμαθητές του, τους οποίους και αγκάλιασε σφιχτά.

Δείτε σε φωτογραφίες την έκπληξη και την χαρά του μικρού αγοριού

Το video με την έκπληξη