Οδηγοί προσοχή! Συνεχίζονται τα έργα στον κεντρικό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού: Πώς θα διεξάγεται η κίνηση

Εργασίες διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Σκαρίνου, από εχθές Τρίτη 8 Οκτωβρίου οι οποίες θα συνεχιστούν και σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, 2019.

Οι εργασίες άρχισαν στις 7.00 εχθές το απόγευμα και διακόπτονται σήμερα. Θα αρχίσουν ξανά στις 7.00 ταπόψε το βράδυ και θα ολοκληρωθούν στις 6.00 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου μήκους 3 χιλιομέτρων, για συντήρηση του οδοστρώματος από το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κατεύθυνση.

Κλειστές και άλλες οδικές αρτηρίες

Κλειστή θα είναι η έξοδος του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Σκαρίνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του κόμβου Χοιροκοιτίας.

Αντίστοιχα, κλειστή θα είναι η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Σκαρίνου προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, επίσης μέσω του κόμβου Χοιροκοιτίας.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή διεξαγωγής των οδικών έργων.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.