Ο πρίγκιπας Άρτσι έγινε 2 ετών – Η γλυκύτατη φωτογραφία που ανέβασαν Χάρι – Μέγκαν

Τα 2 του χρόνια έκλεισε ο πρίγκιπας Άρτσι, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, και το ζευγάρι ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Ο μικρός Άρτσι απεικονίζεται σε μία φωτογραφία – σε τόνους σέπια, να στέκεται σε ένα μεγάλο κήπο με την πλάτη του στην κάμερα, κρατώντας ένα μεγάλο «μπουκέτο» μπαλόνια.

Η εικόνα αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα του ζευγαριού Archewell, μαζί με σειρά δωρεών για εμβόλια κορωνοϊού σε φτωχά κράτη.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έστειλαν ευχές για τα γενέθλια του Άρτσι.

Σχετικά άρθρα: Η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε παιδικό βιβλίο με έμπνευση από τον πρίγκιπα Χάρι και τον Άρτσι

«Εύχομαι στον Άρτσι Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ χαρούμενα 2α γενέθλια» έγραφε το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο συνοδευόταν από μία φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ με τον γιο τους, λίγο μετά τη γέννησή του.

Ευχές στον Άρτσι έστειλαν και οι θείοι του, Γουίλιαμ και Κέιτ, αλλά και οι παππούδες, Κάρολος και Καμίλα.

«Ευχόμαστε πολύ χαρούμενα 2α γενέθλια στον Άρτσι» έγραψαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ.

O οίκος Κλάρενς – ήτοι Πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα – ανήρτησε μία φωτογραφία του Καρόλου με τον Χάρι και τον μικρό Άρτσι, γράφοντας: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά στον Άρτσι που σήμερα γίνεται δύο ετών»

Ο Άρτσιμπαλντ Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ -όπως είναι το πλήρες ονομά του- είναι το πρώτο παιδί του Χάρι και της Μέγκα,  γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019. Είναι έβδομος στη διαδοχή για το βρετανικό θρόνο και δεν διατηρεί βασιλικό τίτλο.

Για τα γενέθλια του μικρού Άρτσι, οι γονείς του δημοσίευσαν και ένα βίντεο με τη Μέγκαν να του διαβάζει, ή τουλάχιστον να προσπαθεί, ένα δημοφιλές παιδικό βιβλίο.

Πηγή: BBC