Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, γνωστός και ως Μιχάλης Σταβέντο, έγινε πριν λίγο καιρό πατέρας για πρώτη φορά και μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του με το μωρό στην κάμερα του epsilontv.
Ο γνωστός καλλιτέχνης, απέκτησε τον Ιούνιο που μας πέρασε μαζί με τη σύντροφό του, Ήβη Αδάμου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, έχει «ταράξει» την καθημερινότητά του. «Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας», δήλωσε συγκεκριμένα και συνέχισε:
«Είναι καλή φάση και νιώθω πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα είμαι ο ιδανικός πατέρας. Προς το παρόν είναι νωρίς για να δείξω αυτές τις αρετές μου γιατί δεν το ξέρω κιόλας και είναι πρώτη μου φορά. Δεν ήμουν και πριν, ώστε να σου πω ότι τώρα είμαι καλός. Τώρα θα δω κι εγώ τι είμαι».
Ενώ όταν ρωτήθηκε σε ποιον μοιάζει η κόρη του, είπε: «Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί. Κάποιοι λένε ότι μοιάζει της Ήβης, κάποιοι λένε ότι μοιάζει σε εμένα. Τώρα είναι και μικρό ακόμα και αλλάζει. Οπότε θα δούμε».
Ο τραγουδιστής ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, ενώ σε λίγο καιρό θα εμφανίζεται και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του μουσικού show La Banda.









