Ο Deloitte Ποδηλατικός Γύρος Λεμεσού 10χλμ. επιστρέφει!

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, έμπειροι και αρχάριοι ποδηλάτες, οικογένειες, φίλοι και λάτρεις της ποδηλασίας, συμμετέχουν στη μεγαλύτερη ποδηλατική πορεία της Λεμεσού.

Ελάτε να ποδηλατήσουμε όλοι μαζί σε μια διασκεδαστική διαδρομή 10 χιλιομέτρων που συνδυάζει την άθληση με τη ψυχαγωγία και την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης. Εκκίνηση από το χώρο στάθμευσης Εναερίου στις 9 το πρωί.

Με ένα 2ωρο Live link, από τις 08:30 – 10:30, o Super Sport FM, θα μεταφέρει τον παλμό της διοργάνωσης, ενώ με bluetooth μεγάφωνα θα δίνει ρυθμό στους ποδηλάτες κάνοντας ακόμη πιο ευχάριστη τη διαδρομή.

Χορηγός του Ποδηλατικού Γύρου Λεμεσού για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία Deloitte, η οποία στηρίζει διαχρονικά και έμπρακτα πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού.

*Η εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων Nextbike by Tier Cyprus θα παραχωρήσει δωρεάν ποδήλατα στο κοινό. Εγκατέστησε την εφαρμογή Nextbike στο κινητό σου και χρησιμοποιήσε τον κωδικό «Lem2023» παραλαμβάνοντας ένα ποδήλατο από οποιοδήποτε σταθμό στη Λεμεσό, με δικαίωμα χρήσης 180 λεπτά.

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν!
  • Απαραίτητη η χρήση κράνους
  • Πληροφορίες: Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού | Τηλ: 25 884524 / Email: sports@limassol.org.cy
  • Δήμος Λεμεσού – Limassol Municipality