Νεολαία σε Φουλ Ρυθμό: Παιχνίδια, Φαγητό, Μουσική, Διασκέδαση

Tα Κέντρα Νεότητας και τα οργανωμένα σύνολα νεολαίας της περιοχής Σολέας, διοργανώνουν το πρώτο Soleas Youth Day Festival, μια μέρα αφιερωμένη στους νέους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Κοινότητας Γαλάτα το Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 4:00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυκτα.

Συγκεκριμένα, το Soleas Youth Day Festival αποτελεί ένα μονοήμερο γεγονός και έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της κοινωνικής επαφής, τη συμμετοχή των νέων σε αθλητικές ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες και κυριότερο τη ψυχαγωγία και διασκέδαση. Μέσω μικρών εργαστηρίων, από επιχειρήσεις της περιοχής, θα μπορούν οι νέοι να παρακολουθήσουν τον τρόπο παρασκευής ψωμιού κ.α., θα υπάρχουν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, με παιχνίδια στόχων και το διασκεδαστικό παιχνίδι Survivor. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν φουσκωτά! Τέλος, προτεραιότητα μας είναι η διασκέδαση και η ευχαρίστηση, των νέων παρέχοντας ένα ασφαλές και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον ώστε να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν. Το μουσικό πρόγραμμα θα επιμεληθούν οι Χαράλαμπος Αλεξάνδρου και Τίμος Χρυσοστόμου!

Στο χώρο θα πωλούνται καφές και σνακς, οινοπνευματώδη και μη αλκοολούχα ποτά, κοκτέιλ, φαγητό, κρέπες και άλλα πολλά!

  • Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει νέοι εθελοντές από τα Κέντρα Νεότητας της περιοχής Σολέας, οι οποίοι έχουν την πλήρη στήριξη από τον ΚΟΚΕΝ (Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας). Επιπλέον, το φεστιβάλ έχει τη υπόστηριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Γαλάτας, παραχωρώντας το χώρο της πλατείας.
Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Ψαριού: Ψάρι, δραστηριότητες και μουσική!

6 Κύπριοι τραγουδιστές για το περιβάλλον: Φαγητό, ποτό, δραστηριότητες για παιδιά