Ο Αλαντίν συνεχίζει να ταξιδεύει μαγικά τα παιδιά στο Σατιρικό Θέατρο

Παράταση παραστάσεων:

Λόγω της μεγάλης ζήτησης του κοινού έχουν προστεθεί ακόμα δύο παραστάσεις του παιδικού μιούζικαλ «ΑΛΑΝΤΙΝ: ένας θαυμάσιος, καινούργιος κόσμος».

Κυριακή 9 και 16 Φεβρουαρίου, στις 10.30 το πρωί.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΙΡΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, παρουσιάζει το υπέροχο παραμύθι «ΑΛΑΝΤΙΝ: ένας θαυμάσιος, καινούργιος κόσμος» σε μορφή ενός μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, σε διασκευή και σκηνοθεσία Παναγιώτη Μπρατάκου.

Λόγω μεγάλης επιτυχίας, οι παραστάσεις του παιδικού μιούζικαλ «ΑΛΑΝΤΙΝ: ένας θαυμάσιος, καινούργιος κόσμος» θα συνεχιστούν και τον Ιανουάριο του 2020.

Για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το υπέροχο παραμύθι από τις «Χίλιες και Μία Νύχτες», σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Μπρατάκου, θα δοθούν τρεις έξτρα παραστάσεις: Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 3.00 το απόγευμα και Κυριακή 19 και 26 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί.

Ακολουθήστε τον Αλαντίν στις περιπέτειές του στη σαγηνευτική Άγκραμπα, ανακαλύψτε το μαγικό λυχνάρι, ταξιδέψτε με το ιπτάμενο χαλί και πολεμήστε τον κακό μάγο!

Ένα  φαντασμαγορικό musical, που μιλάει για τις ανθρώπινες αξίες και τη δύναμη της αγάπης,  με πολύ χιούμορ, εντυπωσιακές χορογραφίες, περιπέτεια και τραγούδια!

Μια παράσταση που θα λατρέψουν οι μικροί και θα αγαπήσουν οι μεγάλοι.

Παραστάσεις:

Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 3.00 το απόγευμα

Κυριακή 19 και 26 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί

Σατιρικό Θέατρο

Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Καυκαρίδης
Οδός Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Αγλαντζιά Λευκωσία