Ντροπή και αίσχος: Βανδάλισαν το μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων στον Στρόβολο

Ντροπή: Βανδάλισαν το μνημείο πεσόντων στον Στρόβολο

Ένα θλιβερό συμβάν ανακοινώθηκε μόλις από τον Δήμο Στροβόλου, το οποίο θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε σε τι κόσμο ζούμε και τι παιδιά μεγαλώνουμε. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Στροβόλου με λύπη του ανακοινώνει ότι άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων δημοτών Στροβόλου κατά την τουρκική εισβολή, το οποίο βρίσκεται εντός δημοτικού πάρκου παρά την οδό Θεσπρωτίας στον Στρόβολο.

Ο Δήμος έχει προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία και απευθύνει έκκληση να επιδεικνύεται σεβασμός απέναντι στη δημόσια περιουσία, ιδιαίτερα για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που αφορά ανθρώπους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τα τραγικά γεγονότα του 1974.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από ένα περίπου χρόνο, στις 22 Αυγούστου 2021, την ημέρα που θα διεξαγόταν προγραμματισμένο μνημόσυνο στον χώρο του πάρκου, εκλάπησαν οι πινακίδες με τα ονόματα των πεσόντων και αγνοουμένων.

Ως τοπική αρχή, ο Δήμος Στροβόλου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές, σημειώνοντας ότι όχι μόνο δεν τιμούν κανένα αλλά και επηρεάζουν δυσμενώς το ήδη βεβαρυμμένο πρόγραμμα της Υπηρεσίας.

Διαβάστε ακόμα:

Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τον γιο της για τον λογαριασμό του ρεύματος!

Πατέρας καταγγέλλει: Χωρίς βιβλία και εξοπλισμό παιδιά με μειωμένη όραση

Προσφέρω άρα υπάρχω: Η συγκινητική πράξη της μικρής Αμαλίας για τα παιδιά με καρκίνο