Μύρωνας Στρατής: “Θα κάνω το γιο μου ελεύθερο πνεύμα. Θα του πω ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει από τη στιγμή που δεν παρανομεί”

Μύρωνας Στρατής: "Θα κάνω το γιο μου ελεύθερο πνεύμα. Θα του πω ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει από τη στιγμή που δεν παρανομεί"

Ο Μύρωνας Στρατής είναι εδώ 3 χρόνια μπαμπάς και όπως λέει έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή του. Μάλιστα, μιλά για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η πατρότητα, αλλά και την ανάγκη του να εξελίσσεται με το πέρασμα των χρόνων.

«Πλέον τη ζωή μου ορίζουν τα θέλω του παιδιού και το απολαμβάνω. Η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί, υπάρχουν στιγμές που κουράζεσαι. Προσπαθώ να δίνω ερεθίσματα στον μικρό και να έχει γεμάτη ζωή. Μου είχε πει κάποτε η Λύδια Παπαϊωάννου: ‘’το παιδί δεν θα το σκεφτείς πολύ, εάν είσαι σε μια ωραία σχέση κάνε το’’».

Ο Μύρωνας Στρατής είπε πως ο ενθουσιασμός για εκείνον χρειάζεται ακόμα και στο θέμα του παιδιού.

«Εάν ένα ζευγάρι έχει φτάσει σε τέλμα μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα. Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά να είναι σύντροφος, ένας άνθρωπος που θες να περνάς χρόνο μαζί του».

Όπως λέει, δεν είναι «αρκουδάκι της αγάπης», και πως «οι σχέσεις είναι δύσκολες αλλά θέλουν δουλειά, πρέπει να μην ξεχνάς ποιοι ήσασταν και πού ξεκινήσατε».
Το καλοκαίρι θα κάνει εμφανίσεις με την Ευρυδίκη.

Η γαστρονομία και η ηλεκτρονική μουσική;

«Παράλληλα έχει έρθει στη ζωή μου και η γαστρονομία και η ηλεκτρονική μουσική. Όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι ότι αυτό που ζούμε έχει μικρή διάρκεια και είναι κρίμα να είμαστε ανοιχτοί σε νέες συγκινήσεις».

Όπως λέει, είναι πολλοί οι λόγοι σε κάνουν να αλλάξεις.

«Σε τραβάνε οι φίλοι σου αλλά και οι σχέσεις σου. Όταν βγαίνεις από μια ερωτική σχέση είσαι μια έκδοση καλύτερη. Τον γιο μου που τώρα γίνεται 3 ετών θα προσπαθήσω να τον κάνω «ελεύθερο πνεύμα». Είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος. Στον γιο μου θα πω ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις από τη στιγμή που δεν παρανομείς και το κάνεις με αξιοπρέπεια».

Διαβάστε επίσης

Καταζητείται 54χρονος για κλοπή από τσάντα καθηγήτριας σε Λύκειο της Πάφου

Ψηφίζουν οι καθηγητές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην ΟΕΛΜΕΚ