Μπαμπάς ξανά στα 82 του έγινε ο διάσημος σχεδιαστής, Roberto Cavalli

Μπαμπάς ξανά στα 82 του έγινε ο διάσημος σχεδιαστής, Roberto Cavalli

Μπαμπάς για έκτη φορά στα 82 του έγινε ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας,  Roberto Cavalli.

«Η Σάντρα είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν τον είδα, μετά τη γέννησή του» δήλωσε ο ίδιος στο ιταλικό περιοδικό «Novella 2000», αναφερόμενος και στην 38χρονη σύντροφό του, την πρώην Playmate από τη Σουηδία, Σάντρα Νίλσον.

Παράλληλα, ο Ρομπέρτο αποκάλυψε ότι τ’ όνομα που θα δώσουν στο μωρό του είναι Τζόρτζιο, ως φόρο τιμής στον πατέρα του που πυροβολήθηκε από τους Ναζί στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Το όνομά του είναι Τζόρτζιο, όπως ο παππούς του, ο πατέρας μου… τον οποίο οι Ναζί πυροβόλησαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών».

Ο σχεδιαστής μόδας μοιράζεται τα παιδιά Tommaso και Cristina με την πρώτη του σύζυγο Silvanella Giannoni, την οποία παντρεύτηκε το 1964 πριν χωρίσουν 10 χρόνια αργότερα.

Στη συνέχεια, παντρεύτηκε την Αυστριακή σχεδιάστρια μόδας Eva Maria Duringer το 1980, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τον Robert, την Rachele και τον Daniele, σύμφωνα με τηDaily mail.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει το «αντίο» του 10ου Δημ. Σχ. Πάφου στην 24χρονη Αναστασία (βίντεο)

Γεμάτη η Παιδιατρική Κλινική του Μακαρείου – Ποια λοίμωξη ταλαιπωρεί τα παιδιά

Παράδειγμα προς μίμηση: Έμαθε να μιλάει στα 11, να γράφει στα 18 και σήμερα είναι καθηγητής στο Kέιμπριτζ