Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 18χρονος έπειτα από σφοδρή σύγκρουση

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 18χρονος, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε χθες βράδυ από αυτοκίνητο 51χρονου, στη Λεμεσό.

Σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου η κατάσταση του 19χρονου συνεπιβάτη.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 22:00, στην οδό Αγίας Ζώνης, όταν ο οδηγός διπλοκάμπινου οχήματος, που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης, φέρεται να επιχείρησε να κάνει παράνομη στροφή δεξιά, για να βγει στην απέναντι λωρίδα κυκλοφορίας, ανακόπτοντας την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας των δυο νεαρών, που κινείτο με νότια κατεύθυνση.

Δεν φορούσαν κράνος

Από τη σύγκρουση οι δυο νέοι, που δεν έφεραν προστατευτικό κράνος, κατέληξαν στην άσφαλτο και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως ο 18χρονος υπέστη, μεταξύ άλλων, κατάγματα βάσης κρανίου και σπλαχνικού κρανίου, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση του να κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο δε 19χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα προσώπου και μικρή αιμορραγία εγκεφάλου, με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται σοβαρή αλλά χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Εναντίον του 51χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.