Μαθήτρια απέκτησε τρομερές φοβίες εξαιτίας των Θρησκευτικών: Τι καταγγέλλουν οι γονείς

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά μαθήτρια Λυκείου στην Κύπρο και η οικογένειά της, ισχυρίζονται πως η πρώτη ανέπτυξε φοβίες λόγω των… Θρησκευτικών!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του της εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η μαθήτρια που φοιτά στην πρώτη τάξη του Λυκείου, άρχισε να εμφανίζει  νευρικότητα, να μην κοιμάται κανονικά και να μην τρέφεται σωστά.

Όπως είπαν οι γονείς στην εφημερίδα, η μαθήτρια αρχικά αρνούνταν να μιλήσει με  εκείνους, κλεινόταν στο δωμάτιό της, έπαψε να συσχετίζεται με φίλες και φίλους της και άφηνε τα μαθήματά της στο περιθώριο.

Έπειτα από πίεση, εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της πως πιστεύει στον σατανά και πως προσπαθεί με την προσευχή και τη νηστεία να μην τον αφήσει να την ενοχλήσει!

Όταν τη ρώτησε από πού τα έμαθε αυτά, έκπληκτος την άκουσε να του απαντά «από την καθηγήτρια των Θρησκευτικών που μας έκανε μαθήματα για τον σατανά».

Οι γονείς σημειώνουν πως χρειάστηκε να απευθυνθούν σε ψυχολόγο καθώς η κόρη τους παρουσιάζει ανεξέλεγκτες και πολυδιάστατες φοβίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Παιδείας έχει ήδη δώσει οδηγίες για να επιστρατευτούν ψυχολόγοι, επιστήμονες και άλλοι ειδικοί, ώστε να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στο ανήλικο κορίτσι. Το ζήτημα που προκύπτει, βέβαια, από το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πολύ βαθύτερο και απαιτεί σοβαρή και ενδελεχή έρευνα…