Μαθητικός διαγωνισμός αφίσας-Τα πρώτα βραβεία

Πραγματοποιήθηκε στο ΡΙΚ η βράβευση παιδιών, τα έργα των οποίων διακρίθηκαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Αφίσας «Ενώνουμε Δυνάμεις» που διοργανώθηκε από το ΡΙΚ και τη CNP Cyprus στο πλαίσιο του φετινού Ραδιομαραθώνιου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΡΙΚ, στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων (Β΄Κύκλος).

τα βραβεια

Το 1o Βραβείο (€300) πήραν εξ ημισείας η Χριστίνα Τσαγγαρίδου από το Δημοτικό Σχολείο Στ΄ Αγλαντζιάς με την Αντριάνα Δεσπότη επίσης από το Δημοτικό Σχολείο Στ΄ Αγλαντζιάς, το 2o Βραβείο (€200) πήραν επίσης εξ ημισείας οι, Le Pham Nhu Phuong από το Δημοτικό Σχολείο Πολεμίου και Δάνια Λέιλι από Νεοφύτειο Δημοτικό Σχολείου Πάφου. Το 3o Βραβείο (€100) πήρε η Αλριφαϊ Λίλιαν από το Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου

Προστίθεται ότι τα παιδιά παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον Πρόεδρο του ΡΙΚ Γιώργο Κέντα και τον Eκτελεστικό Διευθυντή του Ομίλου CNP Cyprus Τάκη Φειδία και την Α’ Λειτουργό Δημοτικής Εκπαίδευσης Επαρχίας Λευκωσίας Σοφία Ιωάννου η οποία εκπροσώπησε την Υπουργό Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Αθηνά Μιχαηλίδου.

Διάβαστε επίσης:

160 παιδιά σκοτώνονται καθημερινά στη Γάζα, σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Οδυσσέας και Νικόλας: Οι μικρότεροι μελισσοκόμοι είναι μόλις τεσσάρων και επτά ετών!

Ποδηλασία Αγάπης-Κάθε πεταλιά και μια ευχή