Κηδεία 9χρονου Ποσειδώνα: Η παράκληση της οικογένειας του αδικοχαμένου παιδιού που συγκινεί

Θα τελεστεί σε λίγη ώρα η κηδεία του αδικοχαμένου Ποσειδώνα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κολυμπώντας στα νερά της Λεμεσού.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 12/06 στις 14:30 κηδεύεται στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα, όπου οι γονείς, τα αδέλφια, οι συγγενείς και οι φίλοι του θα πουν το τελευταίο αντίο.

Οι γονείς του παρά τον μεγάλο πόνο της ψυχής τους, εντούτοις σκέφτηκαν συνανθρώπους τους. Η παράκληση της οικογένειας που σημειώνεται στην αγγελία της κηδείας, είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές στους Κοινοτικούς Σκοπούς και για Αγιογράφηση του Ιδρυματικού Ναού Αγίων Μεγαλομαρτύρων Χριστίνας και Βαρβάρας.

Να σημειωθεί ότι το παιδάκι παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρών και ναυαγοσωστών έχασε τη ζωή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένο, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν ο 9χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι και εικάζεται πως κτύπησε σε βράχια σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού. Είχε εντοπιστεί αναίσθητος σε βάθος ενός μέτρου από τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, που βρισκόταν τυχαία στο σημείο.

πηγή κεντρικής φωτογραφίας: www.elemesos.com