«Κανένα παιδάκι χωρίς δώρο»: 1176 δώρα έφτασαν για τα παιδιά της Πάφου που δεν έχουν ίσες ευκαιρίες

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Πάφου έφτασαν 1176 δώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα Toys with love 2020, για τα παιδιά που δεν έχουν ίσες ευκαιρίες με τα υπόλοιπα της επαρχίας μας.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της ΑννίταςΤαλιώτου πρόεδρου της Ομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου, όσο δύσκολες στιγμές και να περνάμε όλοι, υπάρχουν αξίες αναλλοίωτες που μετατρέπουν απλές σκέψεις σε πράξεις ανιδιοτελής αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις, ευελπιστώντας ότι, έστω και για λίγο, θα λάμψει το χαμόγελο στα πρόσωπα τους.

Η κ. Ταλιώτου εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τα παιδιά εθελοντές του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Δράσης – Social Policy and Action Organization, για την παγκύπρια Εκστρατεία που διοργάνωσαν, “TOYS WITH LOVE 2020 – ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ!”.

Η Εκστρατεία, προσθέτει, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Δράσης – Social Policy and Action Organization, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος του KidSocialAct, τελεί υπό την αιγίδα του κκ Γιάννη Γιαννάκη, Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ, και στηρίζει τους Οργανισμούς, Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παιδικό Χαμόγελο, Παγκύπριος Σύνδεσμος Ομάδα Αγάπης, Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεικών Οικογενειών και Φίλων, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, και Αγκαλιάζω με Αγάπη.

Η Ομοσπονδία Πάφου με την σειρά της θα παραδώσει τα δώρα αυτά, στους προέδρους των συνδέσμων γονέων του κάθε σχολείου της πόλης μας.