Η Tori Spelling το επιβεβαίωσε: Τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς επιστρέφουν και… μαζί τους ξυπνούν τα εφηβικά μας όνειρα!

Έπειτα από περίπου 20 χρόνια, η τηλεοπτική σειρά που κάθε παιδί των 90s λάτρεψε επιστρέφει και… ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται!

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδώ και χρόνια και τελικά επιβεβαιώθηκε, ότι η παρέα του Δυτικού Beverly του 1993 θα εμφανιστεί σύντομα ξανά στις οθόνες μας. Το επιβεβαίωσε, μάλιστα, πρόσφατα μία από τους πρωταγωνιστές, η Tori Spelling (που υποδυόταν την Ντόνα): «Είναι σίγουρο. Θα κάνουμε ένα νέο 90210»:

Και συνέχισε: «Το πλήρωμα του OG επιστρέφει και τώρα θα παίξουμε τις πιο ώριμες εκδοχές μας. Οι θαυμαστές μας θα εκπλαγούν ευχάριστα ωστόσο, επειδή θα εμπλέξουμε και σκηνές από την παλιά σειρά. Έτσι, θα είμαστε σχεδόν όλοι ξανά μαζί, αλλά πιο ενισχυμένοι».

Δεν είναι σαφές ακόμα ποιοι από τους πρωταγωνιστές δεν θα εμφανιστούν στη νέα σειρά. Σίγουρα η Shannen Doherty (η Μπρέντα) δεν είναι ακόμα σε θέση, καθώς δίνει μια δύσκολη μάχη με το καρκίνο, ενώ ο Luke Perry θα εμφανιστεί μόνο ως guest – δεν θα έχει μόνιμο ρόλο, αφού είναι αφοσιωμένος στον ρόλο του στη σειρά «Riverdale».

Λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν προς το παρόν διαρρεύσει για τη μορφή της σειράς ή για το πότε ακριβώς θα εμφανιστεί στις οθόνες μας, ωστόσο θα είναι μέσα στο 2019. Θα χρειαστεί, λοιπόν, λίγο ακόμα να περιμένουμε, όπως είπε χαρακτηριστικά και η Tori Spelling, αλλά -αν το σκεφτεί κανείς- εδώ περιμέναμε 20 χρόνια, σε μερικούς μήνες θα κολλήσουμε;

Για ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε!