Η συγκινητική είδηση της ημέρας: Μαθητές χάρισαν σε συμμαθητή τους τροχοκάθισμα (εικόνες)

Με μία άκρως συγκινητική είδηση ξεκινά η εβδομάδα. Μία είδηση που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου Κύκκου Α’ συγκέντρωσαν χιλιάδες πλαστικά πώματα στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος ανακύκλωσης και κατάφεραν να αποκτήσουν ένα τροχοκάθισμα για συμμαθητή τους, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Το τροχοκάθισμα παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή στον Στέλιο Ανδρέου, σε μια λιτή τελετή που έλαβε χώρα στο σχολείο.

Η κίνηση των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου αξίζει χιλιάδες συγχαρητήρια και δίνει το παράδειγμα για ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, και στους καθηγητές τους οι οποίοι συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθεια.

Το κείμενο της ανάρτησης

«Την Παρασκευή, 20/9/2019, σε μια λιτή τελετή παραδόθηκε στον μαθητή μας Στέλιο Ανδρέου ένα καινούργιο τροχοκάθισμα, το οποίο εξασφαλίστηκε από χιλιάδες πώματα που συγκέντρωσαν οι μαθητές και μαθήτριες μας, στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος ανακύκλωσης.

Μπράβο στα παιδιά μας, με τον ζήλο τους απέδειξαν ακόμη μια φορά την κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία, που τα διακρίνει. Συγχαρητήρια και στη Βοηθό Διευθύντρια Μαρία Χατζηνικόλα που είχε την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος. Ένα μικρό δώρο από τους μαθητές μας στον Στέλιο μας, που τον χαρακτηρίζει πάντα η ευγένεια στους τρόπους και στην ψυχή».

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκινητική τελετή

Η ανάρτηση στο Facebook