Η πιο γλυκιά παρέμβαση σε δελτίο ειδήσεων: Η κόρη της παρουσιάστριας μπήκε στο πλατό και έγινε viral (video)

Όλοι οι γονείς, κάποια στιγμή, έχουμε πάει στη δουλειά με τα παιδιά μας και όλοι έχουμε ζήσει παράξενες στιγμές μαζί τους.

Μερικές, μάλιστα, έχουν γίνει και viral (θυμάστε τον πολιτικό στην Βρετανία με τα παιδιά του που «μπουκάρουν» στο γραφείο του την ώρα που εκείνος δίνει συνέντευξη σε μεγάλο ενημερωτικό μέσο της χώρας).

Η Άννα Κιζίλοβα, παρουσιάστρια ειδήσεων σε κεντρικό δελτίο σε κανάλι της Ρωσίας, έμελλε να είναι μία ακόμη μαμά που θα ζούσε μια απίστευτη στιγμή με την κόρη της εν ώρα εργασίας.

Ένα πρωινό την ώρα που ετοίμαζε το μεσημεριανό δελτίο, την ειδοποίησαν από το νηπιαγωγείο της κόρης της, ότι η μικρή δεν αισθανόταν πολύ καλά. Η μητέρα έτρεξε στο σχολείο και πήρε το παιδί της στη δουλειά.

Δεν ήξερε, όμως, ότι λίγες στιγμές αργότερα κατά τη διάρκεια του δελτίου, η μικρή θα τρύπωνε στο στούντιο την ώρα που η μητέρα της έλεγε τις ειδήσεις και θα γινόταν… viral.

«Μαμά έχεις μήνυμα στο κινητό σου», είπε το μικρό κορίτσι, μη καταλαβαίνοντας που βρισκόταν. Η μητέρα, εμφανώς μαγκωμένη, προσπάθησε να διώξει τη μικρή από την κάμερα, αλλά εκείνη επέμενε: «Μα αφού έχεις μήνυμα σου λέω μαμά».

Η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξέσπασε σε γέλια, ενώ προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπο της.

«Ευτυχώς τα αφεντικά μου δεν με απέλυσαν», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μοιράστηκε το περιστατικό πριν λίγες ημέρες, αν και αυτό είχε συμβεί το 2012.

Δείτε το video