Η ExxonΜobil/Esso Κύπρου συνεχίζει να χαρίζει παιδικά καθίσματα – Ποιες ημερομηνίες γέννησης κληρόνονται

Η ExxonΜobil/Esso Κύπρου συνεχίζει να χαρίζει παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου σε μια προσπάθεια ανάπτυξης κουλτούρας ασφαλείας στους νεαρούς γονείς.

Το πρόγραμμα

Κάθε μήνα η εταιρεία επιλέγει τυχαία μια ημερομηνία και προσφέρει δωρεάν παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου σε όλα τα νεογέννητα στην Κύπρο, που γεννήθηκαν κατά την συγκεκριμένη ημέρα.

Το κάθισμα πληροί όλες τις σχετικές προδιαγραφές ασφαλείας. Από την αρχή του προγράμματος το 2006 μέχρι σήμερα προσφέραμε περισσότερα από 4000 παιδικά καθίσματα σε δικαιούχους γονείς.

«Η εταιρική κοινωνική συνείδηση είναι αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας μας  και αποτελεί  έναν από τους πιο δυναμικούς και απαιτητικούς πυλώνες των δραστηριοτήτων μας. Ιδιαίτερη  έμφαση δίνουμε στην οδική ασφάλεια καθότι η φύση της δουλειάς μας είναι άμεσα συνυφασμένη με την οδήγηση», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Οι ημερομηνίες που κληρώνονται αυτή την περίοδο

Αν το μωράκι σας γεννήθηκε 19 Αυγούστου, 8 Σεπτεμβρίου ή 1 Οκτωβρίου, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο κοντινότερο πρατήριο esso και να μάθετε αν δικαιούστε ένα δωρεάν κάθισμα αυτοκινήτου. Φυσικά, επισκεπτόμενοι ένα πρατήριο, μπορείτε πάντα να μαθαίνετε τις ημερομηνίες γέννησης που κληρόνονται την εκάστοτε φορά.