Η Άντρεα Νικολάου βάφτισε την κορούλα της – Το φωτογραφικό άλμπουμ και το συγκινητικό μήνυμά της

Την μικρή τους κόρη βάφτισαν η γνωστή χορεύτρια   Άντρεα Νικολάου, και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Παναγής, σε μία παραμυθένια τελετή.

Το ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες από τη βάφτιση με τους διαδικτυακούς του φύλους στα social media αποκαλύπτοντας  λεπτομέρειες από τη βάφτιση της μικρής, που πήρε το όνομα Φλωριάνα.

Σχετικά άρθρα: Η γλυκιά φωτογραφία της Άντρεα Νικολάου με την μόλις ενός μήνα κόρη της

Σήμερα η Άντρεα Νικολάου Παναγή, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης, με την νεοφώτιστη να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η όμορφη Άντρεα έγραψε ένα υπέροχο μήνυμα προς τιμήν της μικρής Φλωριάνας

«Κοριτσάκι μου γλυκό, όταν ακούσαμε τους πρώτους χτύπους της καρδιάς σου, αισθανθήκαμε οτι είσαι το πολυτιμότερο δώρο Θεού. Όταν γεννήθηκες νιώσαμε πως πετούσαμε στα σύννεφα. Όταν σε πήραμε αγκαλιά και μας κοίταξες με αυτά τα υπέροχα και γλυκά ματάκια σου, καταλάβαμε πως είσαι όλος μας ο κόσμος. Σήμερα καρδούλα μου είναι η βάπτισή σου. Θα γίνεις χριστιανή και θα έχεις επίσημα πια το δικό σου ονοματάκι. Άς σε φωτίσει ο Θεός να’χεις όμορφη ζωή, να είσαι πάντα γεμάτη υγεία, και να βαδίζεις με σταθερά βήματα πάντα στον σωστό δρόμο ώστε να γίνεις καλός άνθρωπος. Να θυμάσαι πως η ύπαρξή σου μας δίνει ζωή, και θέλουμε να σε βλέπουμε πάντα να χαμογελάς. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου, στήριγμά σου σε κάθε σου κίνηση. Σε λατρεύουμε, οι γονείς σου»