Η αδημοσίευτη φωτογραφία του μικρού Άρτσι για τα γενέθλια του μπαμπά του, πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε γενέθλια, το Σάββατο 14, Σεπτεμβρίου και η Μέγκαν Μαρκλ του ευχήθηκε με μια υπέροχη φωτογραφία.

Ένα κολάζ γεμάτο όμορφες στιγμές από τη ζωή του δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram και συγκίνησε τους ακολούθους του.

Η Μέγκαν Μαρκλ, λοιπόν, μοιράστηκε ένα γλυκό αφιέρωμα στον πρίγκιπα Χάρι προς τιμήν των πρώτων του γενεθλίων ως πατέρας. Και προς μεγάλη ικανοποίηση των θαυμαστών τους, ανάμεσα στις 9 φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι, υπήρχε και μία του μικρού Άρτσι, από την ημέρα της βάφτισής του.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την βάφτιση του Άρτσι τον περασμένο Ιούλιο που έγινε υπό άκρα μυστικότητα μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, πράγμα που εξόργισε τους οπαδούς τους, καθώς φώναζαν πως ήθελαν να δουν το μωρό, έχοντας πληρώσει ουσιαστικά την ανακαίνιση της νέας τους κατοικίας στο Φρόγκμορ Κότατζ.

Οι φωτογραφίες και το γλυκό μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι

Μεταξύ των άλλων φωτογραφιών στο κολάζ, η Μέγκαν Μαρκλ ανάρτησε μία εικόνα του πρίγκιπα Χάρι μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας ενώ σε άλλες είναι είτε με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, είτε σε κάποιες από τις πολλές φιλανθρωπικές του δράσεις. Μία ακόμη είναι από τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ τον Μάϊο του 2018.

Το κολάζ των φωτογραφιών συνόδευσε η λεζάντα: «Εύχομαι Χρόνια Πολλά στην Αυτού Υψηλότητα πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ. Ένα μήνυμα για τον δούκα του Σάσεξ για τα γενέθλιά του: Η αφοσίωσή σου στις αιτίες που σε απασχολούν τόσο πολύ, με εμπνέει κάθε μέρα. Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο καταπληκτικός μπαμπάς στον γιο μας. Σε αγαπάμε. Χαρούμενα Γενέθλια».

Ευχές και από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Φυσικά, η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θέλησε να ευχηθεί μέσω κοινωνικών δικτύων στον πρίγκιπα Χάρι. «Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στον δούκα του Σάσεξ» έγραφε το μήνυμα που μοιράστηκαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία των δύο αδερφών να χαμογελούν ο ένας στον άλλον.