Η 15χρονη κόρη του Λεόντιου Κωστρίκη έφτιαξε ένα video για τον κορωνοϊό, που αξίζει να δείτε

Πώς άλλαξε τη ζωή μας ο κορωνοϊός, δείχνει το ολιγόλεπτο video που έφτιαξε η 15χρονη κόρη του Δρ. Λεόντιου Κωστρίκη, Καθηγητή Μοριακής  Ιολογίας στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλους της Επιστημονικής Ομάδας που συμβουλεύει τον υπουργό Υγείας για θέματα κορωνοϊού, Σοφία.

Το συγκεκριμένο video που διαρκεί μόλις ένα λεπτό, αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook της συζύγου του επιδημιολόγου και μητέρας της 15χρονης, Νάντια Ελ Μπαρουντί- Κωστρίκη. Δείτε την ανάρτησή της εδώ.

Το video

Όπως αποκαλύπτεται από τη λεζάντα, το video δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους και γενικά τον κόσμο να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους και να φορού μάσκα.

Έγραψε για την ακρίβεια: «Η 15χρονη κόρη μου έκανε αυτό το κλιπ σήμερα το απόγευμα με τη φίλη της Noga Brochstein προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τους νέους σχετικά με την αναγκαιότητα να φορούν μάσκα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Πολύ περήφανη γι’ αυτήν».

Σημειώνεται πως ο Δρ. Κωστρίκης και η μαροκινής καταγωγής σύζυγός τους έχουν δύο παιδιά, έναν 12χρονο γιο και τη 15χρονη Σοφία.