Για το νέο κούρεμα της κόρης της Pink μιλά για ακόμα μια φορά όλος ο κόσμος!

Η 8χρονη Willow, η κόρη της Pink και του Carey Hart, κερδίζει για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με το κούρεμά της, το οποίο μάλιστα επικροτεί και ο μπαμπάς της, αφού το βρίσκει πιο cool από ποτέ.

Η πιτσιρίκα, λοιπόν, αυτή τη φορά ξύρισε το μισό της κεφάλι, σε στιλ που θυμίζει περισσότερο τα κουρέματα που επιλέγει η διάσημη μαμά της, και ο μπαμπάς της ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα:

«Λατρεύω την punk rock κόρη μου! Να θυμάστε όλοι να κυματίζετε τις δικές σας σημαίες. Μην μπαίνετε μέσα σε κουτιά. Να είστε ο εαυτός σας. Να ανήκετε στον εαυτό σας και να τον αγαπάτε. Κι αν οποιοσδήποτε έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό, να το λέτε (ευγενικά) να μην ασχολείται. Ανυπομονώ να δω πόσο σπουδαία γυναίκα θα μεγαλώσεις και θα γίνεις. Έχω ένα προαίσθημα, ότι θα είσαι δυνατή, ατρόμητη, συντροφική και τρυφερή. Είμαι τόσο υπερήφανος γα εσένα, Willow.»

Φυσικά, αυτή την είναι η πρώτη φορά που η μικρούλα κάνει μία τόσο δραστική αλλαγή στα μαλλιά της. Θυμάστε πριν από έναν περίπου χρόνο που τα έβαψε μωβ;