Για πρώτη φορά εκδήλωση για την ισότητα των φύλων στον αθλητισμό διοργανώνεται στην Κύπρο

Ένα ιδιαίτερο θέμα αγγίζει η εκδήλωση «Ισότητα των φύλων στον αθλητισμό: ανοίγοντας τον δρόμο» που συνδιοργανώνουν η Επιτροπή Αθλητισμού της Παράλληλης Βουλής για τον Πολιτισμό και το Γραφείο της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προεδρεύοντος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αδάμου Αδάμου. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Προεδρεύων της Βουλής των Αντιπροσώπων και η Επίτροπος Ισότητας Φύλου κ. Ιωσηφίνα Αντωνίου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού της Παράλληλης Βουλής για τον Πολιτισμό, κ. Σπύρος Νεοφυτίδης. Κύρια ομιλήτρια στην εκδήλωση είναι η κ. Αντρούλα Βασιλείου, πρώην Επίτροπος Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της Ε.Ε..

Σε σύντομες παρεμβάσεις θα προβούν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης και  η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ίσων Ευκαιριών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών κ. Μαριέλλα Αριστείδου, καθώς και άλλοι ομιλητές προερχόμενοι από διάφορους φορείς που ασχολούνται με θέματα ισότητας φύλου και αθλητισμού.

20 Οκτωβρίου 2020

στις 5.00 μ.μ.

στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»,