Έπαυλη στην Κύπρο αγόρασε η Shakira – Δείτε σε ποια περιοχή

Αξέχαστη, όπως φαίνεται, έμεινε η Κύπρος στην γνωστή τραγουδίστρια, Shakira, η οποία μετά την επίσκεψή της στο νησί μας αποφάσισε να αγοράσει σπίτι στην Πέγεια.

Την αποκάλυψη για την αγορά έκανε ο Έλληνας παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας, στην εκπομπή του στη γαλλική τηλεόραση “50 minutes inside”.

Συγκεκριμένα, σε ένα εκτενές αφιέρωμα στις ομορφιές της Κύπρου, αποκαλύφθηκε ότι η Λατίνα τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην γοητεία του νησιού της Αφροδίτης και αγόρασε έπαυλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα του εν λόγω αφιερώματος πραγματοποιήθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες από ένα πολυμελές συνεργείο το οποίο κατέφθασε από την Γαλλία.

Η ομάδα επιστράτευσε μέχρι και drones για να μεταφέρει στον τηλεθεατή τα μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Ακάμα.

Στο ρεπορτάζ της Γαλλικής εκπομπής, η Κύπρος παρουσιάζεται ως ένας παραδεισένιος ταξιδιωτικός προορισμός, ενώ αναφέρεται μάλιστα πως το νησί μας μαγνήτισε κατά διαστήματα αστέρες όπως τον Elton John, την Kristina Aguilera αλλά και τον Justin Bieber!

Φωτογραφίες από την έπαυλη

Δείτε το video