Ένα «μαρτάκι» αλλιώτικο από τα άλλα: Φτιαγμένο μόνο για το TELETHON!

Για τέταρτη χρονιά τα βραχιόλια του Μάρτη κάνουν νωρίς νωρίς την εμφάνιση τους με μια συλλεκτική έκδοση, φτιαγμένα με αγάπη από την δημιουργό Mia Lagou, αποκλειστικά για το TELETHON Cyprus.

Φέτος, ένα «Μαρτάκι» αλλιώτικο από τα άλλα, γεμάτο φως, ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά, το οποίο μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για να μας θυμίζει τη σημασία της ανθρωπιάς, της προσφοράς και της αγάπης.

Κάντε το «μαρτάκι» γνωστο παντού

Στόχος αυτού του βραχιολιού είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρο από τις γενετικές, νευρομυικές και άλλες νευρολογικές παθήσεις και η οικονομική ενίσχυση του TELETHON, οπότε αξίζει να το μάθουν όσο περισσότεροι γίνεται.

Φορέστε, λοιπόν, το «Μαρτάκι». Μιλήστε για το «Μαρτάκι». Βγάλτε Selfies, ανεβάστε Stories, κάντε Posts και Shares στο Facebook & Instagram με Tag: Mia Lagou και Telethon και τα Hashtags: #telemartis2020, #2020iliaxtides #telethoncyprus.

Χαρακτηριστικά του βραχιολιού

Το βραχιόλι είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διατίθεται σε χρυσό και ασημένιο χρώμα, στην τιμή των €6 και τα καθαρά έσοδα του θα διατεθούν  στο TELETHON.  Στη συσκευασία θα βρείτε 2 βραχιόλια: το παραδοσιακό σχοινάκι του Μάρτη και το συλλεκτικό βραχιόλι/γούρι του TELETHON για το 2020.

Για παραγγελίες και πληροφορίες μπορείτε καλέστε: 22392610 | 22392608 | 22392815 ή επικοινωνήστε με: mda@cing.ac.cy | www.cing.ac.cy/telethon